Ilie Stan, pus la zid de Becali

Joi, 02 Februarie 2012, ora 22:48
2188 citiri
Ilie Stan, pus la zid de Becali

Finantatorul Gigi Becali s-a enervat dupa infrangerea suferita de Steaua in fata cehilor de la Mlada Boleslav si l-a pus la zid pe antrenorul Ilie Stan.

Latifundiarului din Pipera nu pare sa-i pese ca "ros-albastrii" au pierdut doar o partida amicala si sustine ca echipa lui Ilie Stan trebuie sa se impuna meci de meci in perioada de pregatire.

"N-am ce sa vorbesc cu Tatarusanu. A fost un meci amical, a gafat, dar asta e. Pe chiriches l-am luat sa joace fundas central, nu pe dreapta. A incercat si Ilie Stan. Eu stiu ce a vrut sa faca Ilie. Probabil e un jucator de viteza valoros la Twente in partea stanga, asta cred ca e secretul. Probabil ca nu va mai juca Chiriches fundas dreapta daca am luat bataie cu 3-2.

Ce daca a fost meci amical? Conteaza si meciurile amicale, cum adica? Nu castigi amicalele, inseamna ca n-ai valoare. N-are voie Ilie Stan sa greseasca. Daca vrei sa castigi campionatul, trebuie sa castigi meci de meci, amical, neamical", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Steaua pierde primul meci din 2012

Steaua Bucuresti a bifat, joi, prima infrangere din 2012, dupa ce a pierdut, in Antalya (Turcia), scor 2-3, disputa amicala cu gruparea ceha Mlada Boleslav.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Ilie Stan, #Steaua amical Antalya , #Gigi Becali