Ordinele lui Becali, ignorate de omul care conduce Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 28 Iunie 2013, ora 15:05
4440 citiri
Ordinele lui Becali, ignorate de omul care conduce Steaua

Gigi Becali pare ca si-a pierdut aproape complet autoritatea dupa ce a ajuns in inchisoare. Ordinele lui cu privire la Steaua sunt ignorate de omul pe care l-a lasat sa se ocupe de echipa, managerul general, Mihai Stoica.

Situatia este evidenta daca privim doar la campania de transferuri din aceasta vara. Inainte de a fi incarcerat, latifundiarul a anuntat public tintele Stelei, fiind vorba exclusiv de jucatori din campionatul intern.

Dupa ce Becali a ajuns dupa gratii, strategia clubului s-a schimbat, asta desi au fost date asigurari ca echipa va fi intarita.

Vineri, mana dreapta a lui Gigi Becali de la Steaua, Mihai Stoica, intr-un acces de sinceritate, a dezvaluit ca jucatorii doriti de seful sau nu au fost nici macar ofertati de formatia din bulevardul Ghencea.

"Nu i-am ratat pe Viera, Nistor si Alibec pentru ca nu i-am ofertat", a anuntat Mihai Stoica.

Singurul fotbalist dorit insistent de Becali care a si primit o oferta din partea Stelei a fost petrolistul Jeremy Bokila, insa acesta a refuzat propunerea.

Un caz aparte este cel al lui Aurelian Chitu. In seara in care a ajuns in arest, Becali a negociat cu Gica Hagi transferul lui Chitu si se parea ca totul va fi perfectat in cateva zile.

Dupa ce latifundiarul a fost depus in penitenciarul Rahova discutiile au fost sistate iar "Regele" si-a vandut jucatorul in Franta, la Valenciennes.

Becali ia masuri la Steaua - Iata ce i-a cerut lui MM Stoica

Iata ce jucatori a dorit sa transfere Gigi Becali si ce s-a intamplat cu ei:

* Jeremy Bokila (Petrolul), atacant - a refuzat Steaua si asteapta un transfer in strainatate

* Dan Nistor (Pandurii), mijlocas - este aproape de a semna cu CFR Cluj

* Aurelian Chitu (Viitorul Constanta), mijlocas - transferat la Valenciennes

* Denis Alibec (Inter Milano), atacant - va reveni in Italia

* Ousmane Viera (Pandurii), fundas - se va transfera in Franta, liber de contract

* Laurentiu Iorga (Otelul), mijlocas - asteapta un transfer in strainatate

Nu este prima data cand Mihai Stoica insista pentru transferul unor jucatori straini descoperiti de el.

In urma cu cativa ani el a fost chiar dat afara de la Steaua dupa ce Becali a aflat ca trebuie sa plateasca o serie de comisioane considerabile dupa achizitionarea a doi jucatori brazilieni - micutul Elton si portarul Andrey.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Becali Meme Stoica Steaua, #Steaua transferuri 2013, #Becali transferuri Steaua, #Becali ordine Steaua , #Gigi Becali