Pedrazzini, pregatit sa revina la Steaua

Luni, 09 August 2010, ora 18:02
712 citiri
Pedrazzini, pregatit sa revina la Steaua

Antrenorul Massimo Pedrazzini a declarat ca nu ar refuza o eventuala revenire in Ghencea, in locul lui Victor Piturca.

Italianul a comentat de fapt declaratia de luni a lui Gigi Becali, care a spus ca, in cazul in care nu va gasi rapid un antrenor, il va pune pe banca pe Pedrazzini.

"Au aparut niste nume de antrenori italieni. Gigi m-a sunat si mi-a cerut sfaturi. Mi s-a parut corect sa i le dau. De exemplu, pe Gentile il cunosc, am muncit cu el. Si pe Agostinelli il cunosc si l-am sfatuit pe Gigi, altceva nu i-am propus.

Sincer, nimeni nu poate refuza Steaua, iar eu as fi un mincinos daca as spune ca refuz. Dar nu cred ca voi fi eu urmatorul.", a comentat Pedrazzini, conform Gazetei Sporturilor.

Victor Piturca a sustinut, luni dupa-amiaza, o conferinta de presa, in care a vorbit despre cauzele care au dus la demisia lui din functia de antrenor principal al Stelei.

Piturca: Becali spune tampenii, dar m-as intoarce la Steaua

Gigi Becali: Piturca a spus adevarul

Dupa ce si-a prezentat demisia, Piturca a fost atacat dur de Becali, care l-a acuzat ca a cerut peste 20 de milioane de euro pentru a ramane la Steaua. Doar doua luni a rezistat Piturca in functia de antrenor principal al formatiei din Bulevardul Ghencea.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Massimo Pedrazzini, #Pedrazzini revenire Steaua, #Gigi Becali , #Gigi Becali