Reghecampf s-a razgandit! Ce conditii ii pune lui Becali pentru a ramane la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 20 Mai 2013, ora 07:21
4032 citiri
Reghecampf s-a razgandit! Ce conditii ii pune lui Becali pentru a ramane la Steaua

Laurentiu Reghecampf a uimit pe toata lumea, duminica seara, anuntand ca va demisiona de la Steaua. Dupa cateva minute si o discutie cu finantatorul echipei, Gigi Becali, tehnicianul s-a razgandit, insa are cateva conditii.

Imediat dupa meciul cu Viitorul Constanta, "Reghe" anunta, negru de suparare, ca va parasi echipa la finalul sezonului. El lasa sa se inteleaga faptul ca partida a fost aranjata de conducatorii echipei cu anumiti jucatori si transmitea clar ca nu vrea sa fie implicat in asemenea lucruri.

"Cu siguranta din vara o sa continue altcineva pentru ca eu nu o sa fac niciodata asemenea lucruri si nu intru in jocuri murdare. Vreau sa termin cu capul sus. Probabil ca nu voi mai ramane la Steaua."

Dupa cateva minute, timp in care a discutat scurt cu Becali, tehnicianul si-a nuantat pozitia, spunand ca nu se pune problema demisiei. Cel putin deocamdata.

"Nu se pune problema sa-mi dau demisia, am zis doar ca trebuie schimbate niste lucruri la echipa, trebuie adusi jucatori care sa inteleaga ce inseamna sa fii profesionist. Am fost inteles gresit", a explicat Reghecampf la DigiSport.

Antrenorul Stelei vrea sa-i dea afara pe cei pe care ii banuieste ca au fost "pe blat" cu Viitorul, intre numele mentionate fiind cele ale lui Doru Bratu, Gardos, Gabi Iancu si Stefan Nikolici.

"Jucatorii care au gresit isi vor cauta alte echipe. E pacat pentru ei, ca sunt tineri si nu-si fac meseria asa cum trebuie. I-am atentionat toata saptamana ca n-o sa iert asa ceva! Si totusi s-a intamplat", a mai spus tehnicianul echipei din Ghencea.

Luni, sedinta decisiva

Daca totul va decurge bine la tribunal si Gigi Becali nu va primi o condamnare la inchisoare in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii, atunci Reghecampf va merge la "palat" pentru o sedinta decisiva.

Antrenorul ii va spune latifundiarului ce cerinte are iar daca acesta nu va raspunde pozitiv, atunci ii va da demisia.

"Luni ma voi intalni cu patronul echipei, trebuie sa vorbim. Dupa un asemenea meci trebuie luate masuri, nu se poate trece usor peste asa ceva", a incheiat Reghecampf.

Steaua a pierdut meciul disputat pe teren propriu in fata echipei Viitorul Constanta, scor 2-5, in etapa a 32-a din Liga 1. Echipa lui Reghecampf a avut o prestatie modesta, astfel ca suspciunile de blat din ultima perioada sunt intemeiate.

Reghecampf a amenintat cu demisia: Nu fac jocuri murdare

Finalul partidei a fost unul linistit, lipsit de emotii pentru Viitorul. Steaua a ajutat echipa nasului lui Gigi Becali sa se salveze de la retrogradare, meciul urmand a intra in istoria neagra a fotbalului romanesc.

Becali i-a raspuns acid lui Reghecampf: Atat a durat fratia noastra?

Profitand de mana de ajutor pe care a primit-o din partea Stelei, Viitorul acumuleaza 33 de puncte si urca pe locul 13 in Liga 1. Steaua ramane prima, cu 75 de puncte.

Steaua pierde suspect: 2-5 cu Viitorul lui Hagi

Etapa urmatoare, Steaua se va deplasa la Severin, in timp ce Viitorul va juca pe terenul lui Dinamo.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Reghecampf demisie Steaua, #Reghecampf blat Steaua, #Steaua Viitorul Constanta blat, #Reghecampf Becali Steaua , #Gigi Becali