Scandal fara precedent inainte de Rapid - Steaua

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 08:22
3595 citiri
Scandal fara precedent inainte de Rapid - Steaua

Derbiul etapei 28 din Liga 1, Rapid - Steaua, este precedat de un scandal fara precedent. Gigi Becali a anuntat ca fostul sef din Giulesti, Dinu "Vama", i-a propus un blat, insa actualul conducator al Astrei neaga si, mai mult, il desfiinteaza pe latifundiar.

Intreaga sarabanda a dezvaluirilor a inceput sambata seara, atunci cand Becali a intervenit in cadrul unei emisiuni sportive si a acuzat un blat facut de Dinu "Vama" la partida dintre FC Vaslui si Astra Ploiesti.

Aprins bine, finantatorul Stelei a dezvaluit ca acelasi "Vama" i-a pus pe tava un aranjament al derbiului cu Rapid.

"Dinu Gheorghe mi-a propus sa fac aranjament cu Rui Duarte sa se dea la o parte in meciul cu noi. Mi-a zis ca e jucatorul lui si ca poate face asta. Asta e cel mai periculos om. M-am intalnit intr-un bar cu Dinu Vama si mi-a spus ca poate sa aranjeze meciul cu Rapid. Eu i-am spus ca ma bate Dumnezeu daca fac asa ceva. De la "Vama" te poti accepta la orice. E cel mai mare rau din fotbalul romanesc", a acuzat Becali la DigiSport.

Replica lui Dinu "Vama" a venit imediat si a fost mult mai taioasa decat se astepta Gigi Becali.

"Daca eu am facut asa ceva, sa imi faca Dumnezeu cel mai mare rau copiilor mei. Daca eu nu am facut asa ceva, sa ii faca Dumnezeu cel mai mare rau copiilor lui. Gigi Becali arunca numai cu mizerii. Vrea sa il nenorocesc, sa nu mai iasa din casa niciodata? E o mizerie, cum sa se intample asa ceva? Nemernicul asta vorbeste in continuare? Becali e un nebun. A fost prostul prostilor, si-a facut o echipa care nu bate pe nimeni. Daca se ocupa el de fotbal, va dati seama unde ajunge Steaua. Unde e de ani de zile", a spus Dinu "Vama".

Interesant este ca, nu cu mult timp in urma, cei doi erau foarte buni prieteni "Vama" fiind la un pas de a ajunge la Steaua.

In acea perioada, Becali spunea ca Dinu Gheorghe este cel mai bun conducator din fotbalul romanesc.

Altfel, derbiul Rapid - Steaua se va disputa duminica seara, incepand cu ora 21.30, urmand a fi transmis in dorect pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#scandal Rapid Steaua, #Becali Dinu Vama blat Steaua Rapid, #blat Rapid Steaua , #Gigi Becali