Steaua ar putea fi obligata sa isi schimbe numele dupa Paste

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 18:07
4755 citiri
Steaua ar putea fi obligata sa isi schimbe numele dupa Paste
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua lui Gigi Becali ar putea fi obligata sa isi schimbe numele in prima saptamana dupa Paste.

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) a initiat un proces prin care vrea sa obtina schimbarea denumirii echipei patronata de Becali prin renuntarea la cuvantul "Steaua".

Litigiul este pe rol la Tribunalul Bucuresti, acolo unde a fost prezent miercuri si Gigi Becali, cel care a avut din nou cateva declaratii dure.

"Ei vor acum sa nu se mai numeasca Steaua. Adica Steaua sa nu mai existe, nici echipa de fotbal, nici coeficient UEFA, adica o rautate, o dusmanie pe care nu o inteleg.

In toate motivarile de la Registrul Comertului si OSIM scrie asa: FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti, dar Steaua este un substantiv comun, nu il poti interzice niciodata. Dar sa nu se faca o confuzie intre Steaua mea si a lor. Eu am fotbal club, ei nu au fotbal, nu e nicio confuzie", a spus Becali, scrie Sport.ro.

Urmatorul termen al acestui proces, in care este asteptata si o decizie pe fond, potrivit sursei citate, va avea loc joi, 4 mai.

Daca cei de la Clubul Sportiv al Armatei vor avea succes in demersul lor juridic, echipa lui Becali va fi obligata sa isi schimbe inclusiv numele de la Registrul Comertului, scotand din nume termenul "Steaua", marca inregistrata a CSA.

Armata a castigat definitiv marca "Steaua" in decembrie 2014, dupa mai multi ani de procese.

Steaua lui Becali nu se va mai numi FCSB! Ce marca noua a inregistrat patronul la OSIM

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca CSA este unica detinatoare a acestui brand, marca "Steaua" inregistrata de Becali fiind anulata.

Recent, acelasi Gigi Becali anunta ca echipa sa isi va schimba numele la finalul acestui sezon, atunci cand se va transforma din FCSB - Fotbal Club Steaua Bucuresti - in FsB, FOTBAL steaua Bucuresti.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Steaua schimba numele, #Steaua Armata proces, #Steaua Becali nume nou , #Gigi Becali