Steaua, chemata din nou in Ghencea

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 15:33
2067 citiri
Steaua, chemata din nou in Ghencea

Reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei (CSA) 'Steaua' au anuntat din nou, prin intermediul unui comunicat de presa, ca sunt gata sa reprimeasca echipa de fotbal patronata de Gigi Becali pe stadionul Ghencea.

Conditia celor de la CSA este ca latifundiarul sa plateasca datoriile din trecut, care depasesc suma de 570.000 de euro, abia dupa aceea urmand a se negocia termenii unui nou contract de inchiriere.

Iata comunicatul celor de la CSA Steaua:

"Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" isi reafirma pozitia exprimata public, in numeroase randuri, de a nu respinge colaborarea cu SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, atata vreme cat aceasta se desfasoara cu respectarea legislatiei in vigoare si a tuturor prevederilor contractuale.

Nu Ministerul Apararii Nationale a scos echipa de fotbal Steaua de pe Stadionul din Ghencea. SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA este cea care a decis plecarea echipei de pe stadionul Ghencea, reziliind unilateral contractul nr. A-7220/23.12.2009, semnat pentru o perioada de 4 ani.

Societatea Comerciala inregistreaza catre Clubul Sportiv al Armatei datorii in valoare totala de 2.444.462 lei (echivalent 572.339 Euro).

Clubul Sportiv al Armatei - administratorul de drept al Complexului sportiv din Ghencea, imobil aflat in proprietatea publica a statului - doreste ca echipa de fotbal Steaua Bucuresti sa joace in continuare pe stadionul din Ghencea, locul unde au fost obtinute cele mai mari performante sportive. Echipa de fotbal se poate intoarce oricand aici, discutiile pe acest subiect putand fi reluate, cu respectarea prevederilor legale, atunci cand Societatea Comerciala isi va achita datoriile catre statul roman, conform obligatiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009."

Aceasta reactie vine la numai cateva zile dupa ce Gigi Becali anuntase ca se asteapta la "o surpriza" din partea Ministerului Apararii.

Steaua nu are in acest moment un stadion pe care sa isi dispute meciurile de pe teren propriu dupa ce a fost evacuata din Ghencea, "ros-albastrii" jucand in Liga 1 la Ploiesti iar in Europa League pe stadionul CFR-ului din Cluj.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua chemata Ghencea, #Steaua chirie Ghencea, #Steaua evacuata Ghencea, #CSA Steaua stadion Ghencea , #Gigi Becali