Steaua II e mai tare ca echipa lui Bergodi

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 25 Iunie 2009, ora 16:38
1527 citiri
Steaua II e mai tare ca echipa lui Bergodi

Recentele mutari din lotul primei echipe fac din Steaua II una din cele mai redutabile formatii din liga secunda.

Daca sezonul trecut, cand a promovat din Liga a III-a, Leo Strizu i-a avut la echipa pe Marius Croitoru, Vasilica Cristocea sau Robert Neagoe, in acest an Steaua II va avea pe gazon jucatori cunoscuti in Romania si nu numai.

Florin Lovin, Mihaita Plesan, Ricardo Pedriel si Alin Litu au fost trimisi de Gigi Becali la echipa secunda, urmand a evolua in divizia B daca nu isi gasesc alte echipe. Alaturi de cei 4, Semedo si Dayro Moreno ar putea ajunge la formatia lui Strizu daca transferurile lor nu se vor concretiza.

In aceste conditii, echipa a doua a clubului din bulevardul Ghencea ar ajunge sa aiba unul din cele mai competitive loturi, exuberanta unor tineri ca Abuzatoaie, Muzac sau Iancu completandu-se cu experienta fotbalistilor trimisi in Liga II dupa ce au jucat impotriva "granzilor" Europei in Liga Campionilor.

Spre deosebire de Cristiano Bergodi, care i-a cerut lui Becali sa transfere 4 fotbalisti la echipa mare, Leo Strizu ar putea promova in prima divizie daca regulamentul ar permite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#lot Steaua II, #Leo Strizu, #Gigi Becali , #Gigi Becali