Steaua lui Becali, in razboi deschis cu Armata: O legenda a clubului e implicata

Luni, 24 August 2015, ora 13:53
4477 citiri
Steaua lui Becali, in razboi deschis cu Armata: O legenda a clubului e implicata
Foto: Epoch Times

Echipa patronata de Gigi Becali se afla in razboi deschis cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

La putin timp dupa ce "militarii" au anuntat ca isi reinfiinteaza sectia de fotbal, deocamdata doar pentru echipe de copii si juniori, cei mai buni pusti din grupa 2001 a "ros-albastrilor" au trecut la CSA.

Artizanul acestei mutari a fost un nume legendar al Stelei, Adrian Bumbescu. Acesta era antrenor la grupa 2001 si, dupa cum singur marturiseste, a decis sa paraseasca echipa lui Becali din cauza conditiilor foarte proaste de pregatire.

"Nu am luat toata grupa, doar 10 copii. Ei si parintii lor au vrut sa se mute la Clubul Sportiv al Armatei. Va puteti interesa sa vedeti ca nu mint.

Am plecat din cauza conditiilor proaste. Grupa mea, copiii nascuti in 2001 si 2002, s-a antrenat vara asta pe terenul de la Eliade numai de la ora 14 dupa-amiaza, cand la nivelul solului cred ca erau peste 50 de grade Celsius. Un copil mi-a si lesinat din cauza caldurii. Intr-adevar, nu l-am anuntat pe Argaseala ca plec in turneu cu copiii si asta cred ca l-a enervat, dar eu de cand sunt la Academia Stelei, de un an si jumatate, nu am avut un turneu la dispozitie. Cum vor ei sa-si creasca viitorii fotbalisti? In afara de Costel Galca, niciun antrenor de la echipa mare nu venea sa vada juniorii. Si Galca venea sa-l vada pe fiul sau. Va spun eu, ei nici nu stiau ca noi existam! Nu am luat aprobarea lui Argaseala, dar am plecat cu aprobarea parintilor", a declarat Bumbescu pentru ProSport.

CSA Steaua a decis sa reinfiinteze sectia de fotbal, care a disparut in 1998, atunci cand echipa s-a "rupt" de Ministerul Apararii, dupa ce a castigat litigiul cu FCSB-ul lui Gigi Becali in privinta marcii.

Clubul condus din umbra de Gigi Becali detine acum numai locul in Liga 1 si lotul de jucatori, palmaresul fiind noul motiv de disputa dintre cele doua parti.

Nu este deloc exclus ca, in perioada urmatoare, CSA Steaua sa decida infiintarea unei echipe de seniori, moment in care fotbalul romanesc va marca o premiera - doua echipe Steaua care se doresc a fi continuatoarele celui mai titrat club din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Steaua Armata razboi, #Steaua Armata echipe, #Steaua juniori CSA , #Gigi Becali
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1
Felicitari ...Adrian Bumbescu ...ministrul apararii