Talpan lanseaza acuzatii grave: Cine vrea sa desfiinteze Steaua ca sa-l ajute pe Becali

Miercuri, 17 Iulie 2019, ora 20:54
31242 citiri
Talpan lanseaza acuzatii grave: Cine vrea sa desfiinteze Steaua ca sa-l ajute pe Becali
Foto: Ziare.com

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, lanseaza acuzatii grave si sustine ca exista interes ca echipa de fotbal a "militarilor" sa fie desfiintata, principalul beneficiar fiind Gigi Becali.

Colonelul de justitie il acuza pe comandantul Stelei, colonelul Bixi Mocanu, ca a refuzat sa discute cu Victor Piturca si sustine ca acesta isi doreste ca echipa sa dispara in scurt timp.

"Victor Piturca, din punctul meu de vedere si nu numai, este singurul antrenor capabil sa garanteze pozitia echipei de fotbal in Liga 1, fiind dispus sa vina la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti si in calitate de coordonator al sectieide fotbal, experienta si profesionalismul sau fiind imperios necesare. Nu cred ca domnul Piturca a discutat cu col. Mocanu. Nu cred ca este adevarat.

Nu credeam ca isi va face o ambitie de refuz din propunerea mea col. Mocanu doar pentru faptul ca eu am venit cu ideea. Primeaza interesul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, nu interesul personal. In conditiile in care de doi ani stai in Liga a IV-a si refuzi sa iei masuri drastice pentru reusita, sa ii aduci pe cei mai buni in echipa, inseamna ca de fapt iti doresti ca aceasta echipa 'sa dispara'. Prin angajarea unui antrenor fara mare experienta la sectia de fotbal se urmareste in mod clar ramanerea in Liga a IV-a, in conditiile in care comandantul avea obligatia legala sa intreprinda toate demersurile pentru ca echipa de fotbal sa evolueze in liga a III-a - Liga elitelor. De ce nu a intreprins demersuri in acest sens? Pentru ca apoi echipa de fotbal sa fie desfiintata pentru lipsa de randament si performanta. Iar rezultatul final, fiind sa castige FCSB respectiv George Becali. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multi adepti, acoliti. Ce nu au putut sa faca in instanta si anume sa ma invinga, incearca acum sa o faca pe ocolite, incet dar sigur", a transmis Talpan intr-un comunicat remis Ziare.com.

Citeste si Scandal urias la Steaua: Comandantul CSA il pune la zid pe Florin Talpan

Florin Talpan se afla in conflict deschis cu comandantul Stelei, pe care il acuza ca submineaza echipa de fotbal. Juristul "ros-albastrilor" nu a ascuns faptul ca isi doreste sa ocupe el postul de comandant al Clubului Sportiv al Armatei.

Reinfiintata in urma cu doi ani, sectia de fotbal a Stelei a inregistrat doua esecuri de proportii, ratand promovarea in Liga 3 in ultimele doua sezoane, asta desi a beneficiat de bugete fabuloase, de un milion de euro pe an.

Redam integral comunicatul remis de Florin Talpan:

Ca urmare a declaratiilor defaimatoare facute in presa de catre col. Mocanu, in mod repetat, ostentativ, discreditant, imi pot permite sa il contrazic. Sunt cateva aspecte care necesita lamuriri. Pe langa suparatorul "dansul" repetat de col. Mocanu pana la epuizare, nu vad argumente in atacul declaratiilor, ci doar o frica de nu isi pierde scaunul lipit, frica ce a ajuns la cote maxime....

1. Faptul ca nu as putea sa iau locul actualului comandant, indiferent de mult mi-as dori.

Nu inteleg in baza caror criterii a stabilit stimatul domn, ca nu pot sa ocup aceasta functie. In baza caror criterii de performanta? Stabilite de cine? Cu cine? In baza caror studii? Carui grad?

La studii, il depasesc detasat fara nici o problema, la cursuri cu atat mai mult, iar la grade suntem pe pozitii egale, de colonei. La relatii si pile intr-adevar 'eu stau cam prost ', caci toata cariera mea este bazata pe multa munca si sacrificii nu ca a lui. Col. Mocanu "a aterizat comandant" la Steaua, dupa cum insusi recunostea, intr-un moment de reala destainuire, pe baza de criterii politice, gratie unei persoane "sus puse" si nu pe baza de criterii de performanta. Ce studii aveti col. Mocanu care va indreptatesc sa fiti comandant si pe mine, nu?

Citez: "Dansul, (iar dansul...) trecand peste faptul ca nu are pregatirea necesara, nu isi da seama ce inseamna sa conduci un club ca Steaua din punct de vedere administrativ"

Vad ca, comandantului imputernicit, i s-a lipit scaunul de fund, ceea ce nu mi se pare normal in conditiile prezentate mai sus. Ca sunt si consilier juridic? Acest lucru este un impediment? Nu prea cred. Am terminat studiile mai multor facultati si imi permit sa fiu si consilier juridic, nu numai ofiter ca comandantul. Faptul ca sunt consilier juridic si inca unul bun l-am demonstrat in instanta impotriva FCSB si nu numai, prin care am castigat numele, marca si istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Am castigat prin munca mea, prin noptile mele nedormite, prin studiul meu de ani de zile si prin pregatirea mea de care col. Mocanu nu este multumit.

2. Despre "Depasirea conditiei". De unde aceasta dorinta a de a-si depasi conditia "spune" col Mocanu.

In mod normal, totul se intampla mecanic, conform legii naturii. Oamenii care viseaza la o viata mai buna si nu intreprind nimic, cei care doar asteapta ca pilele sa ii puna in functii, care doar stau dar fac angajari de personal la Clubul Sportiv al Armatei Steaua doar pentru a avea cat mai multi angajati in subordine si doar pentru a putea avansa in grad (se vizeaza gradul de general), care cred in horoscopul zilnic si in "stele", dar nu muncesc pentru a-si schimba viata, se supun entropiei.

Doar cand iei atitudine asupra vietii tale, cand iti asumi faptele si actiunile inseamna de fapt ca iti depasesti conditia umana. Atunci cand faci si iti doresti schimbari radicale si faci totul pentru schimbare, inseamna ca iti depasesti conditia umana.

Conditia umana este una mizerabila doar atunci cand stai si astepti, "mura in gura" de la pile si relatii sa avansezi. A-ti depasi conditia umana inseamna sa deschizi ochii si mintea, sa inveti permanent si sa castigi totul, sa te debarasezi de toate viciile care te tin captiv.

Col. Mocanu ma jigneste cu fraze si cuvinte pe care nici nu le intelege. Daa... in neputinta si in ura pe care o are pentru mine caci, cu toate ca mi-a deturnat activitatea la birou cu tot felul de rapoarte mizere, tot am reusit sa ma pregatesc pentru dosarele grele, noaptea, sambetele, duminicile si degeaba tot "efortul" acestuia, caci tot am castigat (asta apropo de cultura pe care spuneti ca nu o am... indiferent de care, militara sau nu...) . Fiecare om de calitate incearca in fiecare zi sa isi depaseasca conditia si limita. Doar dvs asteptati sa fiti avansat general si aduceti comisii de control aproape in fiecare zi si nu aveti nici un rezultat. Ce rezultat aveti de cand sunteti in functie? Ce abilitati de manager aveti? Cu ce rezultate remercabile va puteti lauda? Asteptam.... Daca acestea sunt o rusine, atunci ....

Despre depasirea atributiilor.

Despre ce atributii vorbim aici? Mi-am indeplinit cu succes toate atributiile nu numai cele din instanta care pentru istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti sunt decisive... Nu numai ca am recastigat numele, marca, palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti ci si istoria acestuia, toate pierdute din cauza unor "personaje" care ar trebui sa raspunda penal pentru faptele lor. Toti ar trebui sa plateasca pentru acele fapte. Toate dosarele castigate sunt munca mea, doar munca mea, munca pe care o blamati. Cum isi permite col. Mocanu sa numeasca o comisie de control cu doua ore inainte de a ajunge la instanta sa reprezint Clubul Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti in dosarul pe care l-am castigat si care are ca obiect actiune in constatare-palmares? Pentru ce? Pentru a ma intimida sa nu castig dosarul? Iar acum dupa ce l-am castigat in loc sa ma felicite si sa fie bucuros pentru ca am castigat palmaresul (istoria) a numit o alta comisie pentru a ma sicana sa nu ajung la FRF sa fac demersurile necesare pentru a inscrie echipa in liga a 3-a

Faptul ca am cerut demisia celor incompetenti, care prin actiunile lor nu au reusit sa promoveze echipa de fotbal in liga a 3-a, in conditiile in care s-au investit atat de multi bani la aceasta sectie de fotbal, este dreptul meu. Al nostru. Al cetatenilor. Traim intr-o tara libera in care libera exprimare corecta si justa, este un drept constitutional. Dar col. Mocanu nu are rezultate la sectia de fotbal dar nici la celelalte sectii ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care erau recunoscute pe plan national si international, deoarece acesta, si-a permis de la sine putere, sa schimbe instructorii care erau specializati pe anumite sectii in alte sectii. Am ajuns de "rasul lumii" la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.

Instructorul de la sectia atletism cu vechime de 30 de ani, specializat la sectia de atlestim care a adus trofee clubului la aceasta sectie, a fost obligat de catre col. Mocanu, sa se ocupe de ciclism, karate si triatlon, (daaaaa...auziti bine....), instructorul de la sectia de handbal (handbalist care a facut performanta la Clubul Sportiv al Armatei Steaua) a fost obligat sa se ocupe de sectia de motociclism si calarie iar de sectia de handbal se ocupa un canotor, instructorul de la sectia de volei a fost inlocuit cu un fost polo-ist fara experienta si ulterior cu alta persoana, fara experienta si aceasta, echipa de volei pierzand locul in liga 1, acestia impreuna cu col. Mocanu solicitand retrogradarea echipei de volei in liga a 2-a, fapt inadmisibil. Nici un comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti nu a facut asa ceva, atat de mult rau Clubului, pentru a scapa el de responsabilitate. Exemplele pot continua la majoritatea sectiilor sportive, pentru ca imputernicitul a considerat ca prea multa "experienta" strica si prea multa bataie de cap este "dureroasa". Va precizez ca si " lenea doare" si doare tare, stimate domn!

Din pacate, tocmai experienta aducea trofee si victorii Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. De aceea, acum cand vad numirea ca antrenor al echipei de fotbal al unei persoane care nu are nici o experienta ca antrenor, ma apuca groaza. Oamenii castiga trofee si dosare, tocmai datorita muncii si experientei acumulate de-a lungul timpului. Nu schimbam oamenii pe motive politice sau cum avem chef, ci ii mentinem sau nu pe baza de performanta.

Victor Piturca, din punctul meu de vedere si nu numai, este singurul antrenor capabil sa garanteze pozitia echipei de fotbal in liga 1 fiind dispus sa vina la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti care putea veni si in calitate de coordonator al sectiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, experienta si profesionalismul sau fiind imperios necesar. Nu cred ca domnul Piturca a discutat cu col. Mocanu. Nu cred ca este adevarat.Chiar ii rog pe jurnalisti sa verifice acest lucru.

Nu credeam ca isi va face o ambitie de refuz din propunerea mea col. Mocanu doar pentru faptul ca eu am venit cu ideea. Primeaza interesul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" nu interesul personal. In conditiile in care de doi ani stai in liga a IV-a si refuzi sa iei masuri drastice, pentru reusita, sa ii aduci pe cei mai buni in echipa, inseamna ca de fapt iti doresti ca aceasta echipa "sa dispara". Prin angajarea unui antrenor fara mare experienta la sectia de fotbal se urmareste in mod clar ramanerea in liga a IV-a, in conditiile in care comandantul avea obligatia legala sa intreprinda toate demersurile pentru ca echipa de fotbal sa evolueze in liga a III-a - Liga elitelor. De ce nu a intreprins demersuri in acest sens? Pentru ca apoi echipa de fotbal sa fie desfiintata pentru lipsa de randament si performanta. Iar rezultatul final, fiind sa castige FCSB respectiv George Becali. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multi adepti, acoliti. Ce nu au putut sa faca in instanta si anume sa ma invinga, incearca acum sa o faca pe ocolite, incet dar sigur.

In legatura cu neindeplinirea atributiilor. Reiterez si parafrazez afirmatiile col. Mocanu:

"Sa-mi fie iertata indrazneala nu cred ca toti care s-ar propune ar putea sa si indeplineasca conditiile. Avem in momentul de fata aproape 2200 de oameni de care trebuie sa avem grija intre care 1700 de sportivi, avem un buget care impune cheltuirea lui cu grija, mare parte e buget public. Sunt convins ca o functie de presedinte, de comandant, necesita nu numai abilitati din punct de vedere managerial ci si din punct de vedere militar, ceea ce dansul nu le are nici pe unele nici pe altele" Pai si acum sa analizam.

Se incheie contracte de activitate sportiva cu sportivi care dupa doua trei luni sunt dati afara pur si simplu. Acestia dau in judecata Clubul Sportiv al Armatei si cer despagubiri enorme pentru nerespectarea contractului. Cazul jucatorului Kedzo Nicola de la handbal care solicita suma de 629.031 lei cu titlu de despagugiri reprezentand valoarea totala a drepturilor financiare cuvenite pana la finalizarea contractului, cazul jucatorului Ialisson Cesar de Amorim caruia i s-a reziliat contractul iar jucatorul solicita daune morale foarte mari. Cei care au adus la echipa jucatori si apoi i-au dat afara dupa doar cateva luni, sunt responsabili si trebuie sa raspunda. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti era recunoscut prin valorile lui morale, prin sportivii de exceptie si prin respectarea contractelor dar mai ales a oamenilor. Acum incepem sa avem o imagine deplorabila, de incorecti, de ilegali. Nu este deloc placut sa lucrezi pentru un club de 18 ani si sa vezi cum imaginea lui se degradeaza din cauza unor oameni rai intentionati.

In primul rand sa analizam "aterizarea" col. Mocanu la Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti. Pai, asa cum bine povestea el, intr-un moment de sinceritate,ca "abilitatile sale" manageriale si militare (si alte abilitati de care nu stim sau nu am fost anuntati), au fost remarcate intr-un mod decisiv pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti de catre o persoana cu mare influenta si care intr-un moment de mare induiosare raportat la atatea calitati pe care le detine col. Mocanu, l-a adus la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti (voi spune numele persoanei la o data ulterioara).

Pai col. Mocanu, sustine ca detine multe calitati. Eu nu il contrazic.

Dar nu pune o rezolutie. Sau nu a invatat sa puna o rezolutie. Rezolutia este importanta la un comandant si ar trebui sa fie pusa doar de catre acesta. Si pentru ca nu pune rezolutii, a luat masuri, ca un bun manager ce este si a infiintat "sectia secretariat" detasand de la Comandamentul Logistic Intrunit (de la gl. ZISU) un locotenent-colonel (sef sectie ca sa fie bine remunerat, daaa, sef sectie.... El este seful el este subalternul si inca o secretara) care sa nu faca altceva decat sa puna rezolutii pe documente. In momentele lungi de pauza, mai este platit si sa urmareasca activitatea personalului clubului. De ce nu pune singur rezolutii col Mocanu?

De ce din octombrie 2018, s-a marit in mod artificial numarul angajatilor la Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti? De cand este comandat imputernicit, acesta a angajat la Clubul Sportiv al Armatei Steaua mai multe persoane, in conditiile in care angajarea de personal la institutiile publice este pentru moment blocata, a modificat statul si organigrama dupa bunul plac, a facut detasari de la gl. Zisu la Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, (asta insemnand in fapt ca in armata este surplus de personal).

Mai nou, doreste sa avanseze (pentru ca asa vrea el si ca spune ca poate), la gradul de ofiter, "sarmane" secretare de care trebuie sa se ocupe cineva, (pai nu??) si alte persoane (aproximativ 6) pe care le trimite la cursuri pe bani publici. Ca tot ne tinea dumnealui teoria banilor publici cheltuiti cu grija....

Vreti sa stiti pe ce se mai duc banii publici la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti? Pe casete de mobilier in care toti angajatii sa isi puna telefonul mobil la intrarea in incinta ca nu cumva sa il inregistreze pe domnul imputernicit cand face abuzuri.

Pe ce se mai duc banii publici? Pe cumpararea si instalarea de sisteme de inregistrare video, ca tot personalul sa fie monitorizat de sistemul "comunist" al imputenicitului col. Mocanu.

Nu exista o prevedere legala care sa reglementeze in mod expres posibilitatea angajatorului de a restrictiona angajatilor dreptul de a folosi telefonul personal in timpul programului de lucru.

Angajatorul poate interzice utilizarea telefonului personal in timpul orelor de program, cu conditia ca aceasta interdictie sa fie prevazuta in regulamentul intern, iar regulamentul sa fi fost adus la cunostinta angajatilor. Dar acest regulament trebuie implementat in tot sistemul public pentru a putea fi aplicat, nu numai la Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti. Chiar si asa, aceasta interdictie de a folosi telefonul personal este considerata excesiva in cazul in care nu exista o justificare reala vis-a vis de specificul muncii, fiind vorba de o atingere a dreptului la viata privata.

Stimate col. Mocanu, cu abilitatile dumneavostra de bun manager si militar, riscati pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti o amenda usturatoare din partea Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin incalcarea prevederilor aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal ale angajatilor. Astfel, orice supraveghere cu mijloace tehnice sau monitorizare a activitatii pe internet a salariatilor poate fi efectuata numai daca este legitima, proportionala cu scopul urmarit si daca este adusa la cunostinta angajatilor, care isi dau consimtamantul la prelucrarea datelor". Or deja, va informez ca colegii mei doresc sa faca o plangere comuna impotriva abuzurilor dvs de acest gen.

Articolul 5 din legea 190/2018 ("Prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul relatiilor de munca") mentioneaza ca atunci cand sunt utilizate sisteme de monitorizare prin mijloace de comunicatii electronice si/sau prin mijloace de supraveghere video la locul de munca, prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajatilor, pentru a realiza interesele legitime urmarite de angajator, este posibila numai daca interesele legitime urmarite de angajator sunt temeinic justificate si prevaleaza asupra intereselor sau drepturilor si libertatilor persoanelor vizate, ceea ce nu este cazul in speta de fata.

Sanctiunile pentru nerespectarea acestor norme sunt de 4% din cifra de afaceri, sanctiuni drastice. De asemenea, angajatorul trebuie sa demonstreze ca alte metode mai putin intruzive prin care si-ar fi putut atinge scopul au esuat si ca singurul demers ramas este supravegherea video.

Deci, despre ce interese legitime discutam domnule col. Mocanu?

Ale statului? Ale cui? Angajati mai multi, detasari necorespunzatoare, avansari in grad ale secretarelor doar ca va permiteti, (asta inseamna bani mai multi la salariu) . In conditiile in care la parchete, la instanta, la institutii publice este permis accesul cu telefonul mobil si nu suntem monitorizati, ce interese ascunse aveti sa cheltuiti banii publici? Si exemplele pot continua....

In urma incalcarii grave a contractului incheiat intre Clubul Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti si Fundatia Steaua Tenis XXI, am formulat raport catre col. Mocanu atasand notificarea de reziliere contractuala, in baza nerespectarii grave a clauzelor, de catre Fundatia Steaua Tenis XXI. Aceasta fundatie si-a permis sa amplaseze panouri publicitare, sa subanchirieze terenurile catre ACS Initial, (clauze interzise prin contract) care este o echipa de fotbal concurenta echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti. In urma rezilierii contractuale, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti incasa garantia de buna executie, bani frumusei (8250 Euro), dar col. Mocanu a refuzat categoric sa respecte prevederile contractuale, sa respecte legea, refuzand luarea masurilor care se impuneau respectiv rezilierea contractului, pe motiv ca este vorba de o persoana cu relatii in minister. Caci altfel, Eu voi fi chemat la minister ......

Ce interese ascunse exista pentru col. Mocanu pastrarea contractului cu Fundatia Steaua Tenis XXI, in conditiile in care clauzele contractuale au fost incalcate grav, iar Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti isi incasa garantia de buna executie in valoare de 8200 de euro?

Mai vreti exemple de cheltuiala a banilor publici de catre un "bun manager"? In sezonul competitional 2018-2019 la sectia de handbal au fost platiti 6 antrenori cu sume foarte mari (sute de miliane de lei), in conditiile in care 2 antrenori erau suficienti. Unul dintre ei, luni de zile nu s-a prezentat la club desi era platit, iar col Mocanu cu toate ca era informat de lipsa antrenorului la serviciu, nu a luat nicio masura impotriva acestuia, din contra l-a mentinut si in aceast sezon competitional 2019-2020.

Daca vreti sa continuam discutia neregulilor, o putem face. Nu o faceam public dar am fost nevoit, prin insultele aduse de catre col Mocanu in mod repetat in presa. Am fost incitat. Am fost obligat sa spun adevarul. Este doar o mica parte. Daca aceste fapte inseamna cheltuirea cu grija a bugetului, daca inseamna o buna manager-iere va las pe voi sa stabiliti. Eu nu consider acest lucru.

Toti cei care nu isi fac treaba in Club ar trebui sa plece! Si eu mi-as fi dat demisia daca as fi pierdut dosarele in instanta, pentru ca as fi fost un incapabil. Nu ar fi trebuit sa mi se ceara acest lucru. Cu ce mi-am depasit atributiile? Ca am spus ca unele contracte nu au clauze de performanta? Pentru ca am spus ca sunt cheltuiti bani publici fara a se intreprinde eforturi minime de cei care tocmai pentru asta sunt platiti? Sunt multe exemple dar de cate ori am facut sesizari pentru nereguli, acestea au fost musamalizate si am fost tot eu controlat. Eu am facut istorie la Clubul Steaua. Ca ma blamati sau nu acesta este adevarul. Prin munca mea, prin noptile mele nedormite prin anii de studii, mi-am castigat locul in istoria Clubului STEAUA BUCURESTI.

Am fost acuzat de interese meschine pentru ca am spus ca imi doresc sa fiu comandantul Clubului. O spun din nou. Este visul meu. De mic am visat la Steaua, de mic mi-am dorit sa lucrez pentru Steaua. Am reusit acest lucru. Am reusit sa o apar, sa o recastig. Nu este o infractiune sa isi doresti sa devii comandant la un club din a carei istorie faci parte. Este un interes indreptatit. Imi doresc tot binele din lume pentru Clubul Steaua pe care il iubesc atat de mult si pentru care am facut atatea sacrificii. Prietenii mei stiu ca am pierdut pentru dosarul cu palmaresul si pentru altele, vacante deja platite deoarece termenele coincideau cu zilele de vacanta, si nu am putut sa risc si nici sa solicit amanarea dosarelor. Nu mi-am permis ani de zile sa plec sa ma relaxez, sa ma odihnesc, sa visez, sa am grija de familia mea pentru Steaua. Nu voi obosi niciodata pentru ea, caci face parte din mine, din inima mea si fara mine, fara lipsa de modestie, o parte din multe lucruri posibile astazi, ar fi fost doar istorie.

Faptele mele nu inseamna depasirea atributiilor, pentru ca prin acest fel de actiuni eu nu aduc prejudicii. Eu doar castig. Si imi fac treaba cu constinciozitate. Poate cineva sa mai spuna contrariul? Il astept.

Le multumesc tuturor acelora care m-au felicitat pentru castigarea ultimului dosar privind palmaresul. Le multumesc ca au fost alaturi de mine si au stiut cat efort si munca a reprezentat acest dosar. Le multumesc si celor care nu mi-au adresat nici un cuvant caci acum stiu ca sunt impotriva mea. Mici si neinsemnati. Plini de invidie si ura. Doar neinsemnati.

La cate realizari am avut eu si am pentru Statul Roman nu merit sa fiu jignit in acest mod de col. Mocanu si de nimeni. Este adevarat si reiterez solicitarea privind demisia acestuia deoarece spre deosebire de mine, acesta nu a reusit sa isi indeplineasca obligatiile, nu a obtinut performante, printre care si faptul ca nu a promovat echipa in liga a III- a. Eu nu pot "sa joc" si sa castig si in instanta si pe teren. Fiecare trebuie sa isi faca treaba la locul lui.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Talpan scandal Steaua, #Talpan Steaua desfiintare, #Steaua desfiintata Becali , #Gigi Becali