Becali si Reghecampf au pus la cale viitorul Stelei: "Am un mesaj de la Gigi"

Joi, 23 Mai 2013, ora 13:14
6109 citiri
Becali si Reghecampf au pus la cale viitorul Stelei: "Am un mesaj de la Gigi"

Laurentiu Reghecampf s-a prezentat joi dupa-amiaza la Penitenciarul Rahova cu Gigi Becali, pentru a discuta despre viitorul tehnicianului pe vanca Stelei.

Dupa o ora de discutii, la care au luat parte si Mihai Stoica si Ionut Lutu, cei doi au stabilit sa continue impreuna si in sezonul viitor, urmand ca obiectivul principal sa fie accederea in grupele Ligii Campionilor.

Reghecampf n-a dorit sa ofere amanunte reprezentantilor mass-media la iesirea de la intalnire, in schimb a vorbit Mihai Stoica.

"Am un mesaj de la Gigi Becali: Steaua va fi condusa de Laur si de mine, putere maxima. Nimeni din familia lui Gigi nu are voie sa mai vorbeasca de Steaua si daca cineva vorbeste despre Steaua, o face in numele propriu! Al doilea lucru foarte clar este urmatorul: Gigi Becali isi va respecta cuvantul milimetric. In rest, la orice intrebare raspunsul este acelasi: Gigi Becali este el", a declarat MM Stoica, conform Digi Sport.

Cu Laurentiu Reghecampf pe banca, Steaua a castigat la pas titlul in sezonul 2012/2013 si va evolua in preliminariile Ligii Campionilor.

Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali au discutat joi la Penitenciarul Rahova despre viitorul antrenorului pe banca Stelei, iar intalnirea a putut fi urmarita in format LIVE text pe site-ul Ziare.com:

Desfasurarea evenimentelor:

ora 13:15 - Cei trei au iesit de la intalnirea cu Gigi Becali. Singurul care a vorbit cu reprezentantii mass-media a fost Mihai Stoica, acesta anuntand ca echipa va ramane in aceeasi componenta ca si pana acum. Asadar, Laurentiu Reghecampf va ramane la Steaua.

ora 12:05 - Meme a venit la Becali cu o punga ce continea haine.

INFO: Contractul lui Reghecampf cu Steaua expira in aceasta vara. S-a vorbit despre o prleungire a angajamentului, insa negocierile au fost intrerupte de incarcerarea lui Becali.

ora 11:45 - Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica asteapta sa intre in Penitenciarul Rahova, pentru a discuta cu Gigi Becali. In functie de aceasta discutie, vom afla daca tehnicianul va continua pe banca "ros-albastrilor" sau va pleca.

ora 11:40 - Laurentiu Reghecampf, Mihai Stoica si Ionut Lutu au ajuns la Penitenciarul Rahova, dar n-au oferit declaratii.

INFO: Saptamna trecuta, Laurentiu Reghecampf a lasat sa inteleaga ca va pleca de la Steaua, daca Becali nu-i va indeplini unele conditii.

Intalnire decisiva intre Becali si Reghecampf la puscarie

Laurentiu Reghecampf o antreneaza pe Steaua din vara anului trecuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Reghecampf discutie Becali Steaua, #Reghecampf discutie Becali inchisoare , #Laurentiu Reghecampf