Dragomir propune un atacant la Steaua

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 15:39
2698 citiri
Dragomir propune un atacant la Steaua

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ii propune conducerii FC Steaua sa il achizitioneze pe atacantul formatiei Otelul Galati Marius Pena si il sfatuieste pe mijlocasul Alexandru Maxim sa se transfere la formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf pentru a face "macar putina cariera".

"Wesley nu cred ca vine la Steaua. Dupa parerea mea, daca vor un varf, propun sa il ia pe Pena de la Galati. Daca eu eram manager la Steaua, pe Pena l-as fi luat. Deci, pentru retur, eu l-as fi luat pe Maxim si un varf de atac, atat, niciun fundas dreapta, nimic", a declarat, marti, oficialul Ligii.

Dragomir este de parere ca fotbalistul formatiei Pandurii Targu Jiu Alexandru Maxim, care ezita sa semneze un contract cu FC Steaua, ar trebui sa se transfere la gruparea ros-albastra si nu la Standard Liege, unde este dorit de antrenorul Mircea Rednic. "Eu zic ca mai bine sa se duca la Steaua. Daca ar fi baiatul meu i-as spune sa mearga la Steaua si sa puna o clauza ca poate pleca dupa cel putin doi ani acolo. Normal, daca ai personalitate, poti refuza Steaua. E viata lui, face ce vrea, dar eu ii recomand sa treaca la tratative cu Steaua. Nu o fi multumit de salariu, dar Becali e larg la punga si poate sa il inteleaga. Dar sa nu fuga de Steaua, sa se duca la Steaua daca vrea sa faca macar putina cariera. Pentru ca impresarii din asta traiesc. Din comision, care cu cat e mai mare cu atat mai bine pentru ei", a mentionat Dumitru Dragomir.

De altfel, presedintele LPF este convins ca in final Alexandru Maxim va ajunge la Steaua deoarece "daca au pus ochii pe el Gigi Becali si Mihai Stoica l-au incalecat deja". "Daca au luat semnaturile de la Pandurii, eu cred ca vine Maxim la Steaua in joc de glezne. Bineinteles ca nu va semna pana cand nu va fi multumit cu salariul si o sa ii dea si lui cat ii da lui Chiriches. Dar Becali e normal sa incerce si altfel, ca orice negustor. Bine ar fi ca el sa joace la Steaua, si pentru el si pentru club. Nu o sa il lase Gigi Becali si Meme... daca au pus ochii pe el l-au incalecat deja, ce sa mai", a adaugat oficialul Ligii.

Dumitru Dragomir vrea ca la tragerea la sorti a saisprezecimilor Ligii Europa, formatia Bate Borisov sa fie desemnata adversara echipei Steaua. "Steaua sa joace cu Inter in semifinale sau in finala, nu acum. Acum cu Bate Borisov sa cada. Pentru ca Steaua daca are culoar bun se poate duce pana in finala", a afirmat Dragomir.

El a explicat insa ca este destul de greu pentru o echipa din estul Europei sa ajunga in fazele superioare ale cupelor europene, dand ca exemplu formatia condusa de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk. "Nimanui nu-i place la masa lui un sarac. Asa e si la fotbal. La masa bogatilor au ajuns foarte putine cluburi sarace. Ii dau dreptate lui Mircea Lucescu atunci cand zice, normal. Mircea Lucescu poate sa castige finala Ligii Campionilor cu Sahtior, dar nu cred ca va fi lasat. Sunt forte mari acolo... Pai numai daca iti greseste arbitrul 1 la suta in favoarea adversarului, te-a curatat la nivelul ala", a precizat Dragomir.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Dragomir propune atacant Steaua, #Pena transfer Otelul Steaua, #transferuri Steaua 2013 , #Laurentiu Reghecampf