Reghecampf da cartile pe fata: Ce spune despre conflictul cu Radoi si revenirea la Steaua

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 19:34
5943 citiri
Reghecampf da cartile pe fata: Ce spune despre conflictul cu Radoi si revenirea la Steaua
Foto: DigiSport

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre ultimele evenimente de la Steaua, echipa ramasa fara antrenor dupa demisia lui Mirel Radoi.

Tehnicianul celor de la Litex Loveci a reactionat la declaratiile lui Radoi, sustinand ca nu se simte vizat de acestea.

"Pai eu chiar sunt antrenor mare, pentru ca am facut rezultate la Steaua. Dar, nu ma simt vizat, deoarece nu stau toata ziua la televizior si am echipa. Sunt sigur ca nu s-a referit la mine. Sunt putini antrenori mari care au fost in ultimii ani la Steaua.

Mi-am exprimat o parere, prin care, de fapt, i-am luat apararea Mirel. Cu ce l-am jignit? O fi spus la nervi ce a spus. Eu n-am criticat niciodata Steaua, n-am de ce sa ma simt atacat de Mirel. El stie bine ca l-am sustinut si il sustin", a spus Reghecampf pentru SportNews.ro.

In momentul in care si-a anuntat demisia, Radoi a declarat ca ii asteapta la Steaua pe "marii antrenori care se dau stelisti, dar au cerut un salariu de 25.000 de euro pe luna".

Ulterior, si Gigi Becali a confirmat faptul ca declaratia lui Radoi il viza direct pe Reghecampf.

Fostul antrenor al Stelei a evitat sa dea un raspuns clar in privinta revenirii la Steaua, lasand loc speculatiilor.

"Sunt sub contract cu Litex Loveci. Probabil, sunt considerat o varianta pentru Steaua, fiindca am facut performanta acolo, altfel nu se mai gandea nimeni la mine. Eu vorbesc cu Gigi Becali, dar nu vreau sa intru in discutii de acest gen. Sa lasam lucrurile sa se linisteasca, n-are rost sa involburam si mai mult apele. Eu am meci marti la Varna."

Mirel Radoi si-a anuntat demisia de la Steaua duminica seara, la finalul partidei cu Astra, scor 0-1.

Mirel Radoi a demisionat de la Steaua

Tehnicianul a declarat ca luase decizia de a demisiona inca de sambata, atunci cand, potrivit mai multor informatii din presa, a avut un conflict cu Gigi Becali, care a mers in cantonamentul echipei pentru a certa antrenorii si jucatorii.

Mirel Radoi a preluat Steaua in aceasta vara, iar la inceput de mandat a "bifat" doua mari contraperformante, ratand calificarea in grupele Champions League si, apoi, in cele ale Europa League.

Iata cine va antrena Steaua dupa demisia lui Radoi

Fostul capitan al "ros-albastrilor" lasa echipa pe locul 4 in clasamentul Ligii 1, la zece puncte in spatele liderului Astra Giurgiu si cu emotii in privinta calificarii in playoff.

Mandatul lui Radoi a fost unul atipic, el antrenand Steaua din postura de director sportiv deoarece nu are licenta Pro.

Urmatorul meci al Stelei este programat miercuri seara, la Cluj, impotriva celor de la ASA Targu Mures.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Reghecampf Becali Steaua, #Reghecampf Radoi Steaua scandal, #Radoi demisie Steaua , #Laurentiu Reghecampf