Reghecampf intervine in scandalul dintre sotia sa si Gigi Becali

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 12:13
5114 citiri
Reghecampf intervine in scandalul dintre sotia sa si Gigi Becali

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre sotia sa, Anamaria Prodan, si patronul Stelei, Gigi Becali.

Tehnicianul "ros-albastrilor" ii ia apararea sotiei sale si incearca sa aplaneze scandalul izbucnit intre cei doi dupa incercarea Stelei de a-l transfera pe Milanov de la FC Vaslui.

"E clar ca aceste discutii nu fac bine nimanui si deranjeaza. Cred ca este si o chestie mentinuta de presa. Patronul nostru poate nu vrea sa lucreze cu femei. Este decizia dansului si nu trebuie sa o comenteze nimeni. Ana si patronul au vorbit de multe ori, daca nu dorea sa se converseze cu ea, nu-i raspundea la telefon. Pe plan profesional fiecare isi alege cu cine colaboreaza si eu nu comentez. Domnul Becali este un om bun la suflet si nu face nimic cu rautate, Ana stie acest lucru. Ea, ca si mine, are un tel, acela de a ajunge numarul unu", a spus Reghecampf pentru Prosport.

Reghecampf are numai cuvinte de lauda la adresa sotiei sale, pe care o numeste numarul 1 in impresariat in Romania.

"Ana a semnat cu Milanov. E manager, asta este meseria ei, fie ca ne place sau nu. Faptul ca este sotia mea face lucrurile putin mai complicate. Daca eu imi doresc un jucator, nu conteaza daca il are sub contract, ea sigur va incerca sa mi-l aduca indiferent de cine ii va interzice. Este o luptatoare, stapana pe meseria ei, lucru care a ajutat-o sa castige teren si incredere intre fotbalisti. Sunt mandru de Ana, va spun cu mana pe inima ca este printre putinii manageri profesionisti de la noi", a mai declarat tehnicianul Stelei.

"Nu cred ca are motive sa o atace. Ea nu a facut decat sa ma ajute pe mine. Este sotia mea, omul care imi vrea binele, singurul om in care am incredere oarba. Ca orice antrenor imi doresc sa lucrez cu oameni in care am incredere totala. Ana este singura! Nu cred in variantele care ajung la urechile mele ca Victor Becali nu o suporta, ca patronul nu o suporta, ca Giovani sau altii... Nu au ce sa imparta cu sotia mea! Ana a luptat ca toti acesti jucatori sa ajunga in Ghencea. Asa a luptat si la Craiova, si la Chiajna, si la Bistrita. Nu a contactat jucatorii nimanui. Nu a vorbit urat de nimeni, a facut tot ce a putut fara sa ceara comisioane, doar sa ma ajute! Daca asta este ceva gresit, poate nu mai inteleg eu. In impresariat nu o bate nimeni in Romania", a continuat acesta.

Gigi Becali a izbucnit la adresa Anamariei Prodan, dupa ce aceasta a declarat ca a intermediat transferul lui Milanov la Steaua. "Eu nu fac afaceri cu femei. Niciodata nu voi colabora cu ea", a tunat patronul gruparii din Bulevardul Ghencea.

Becali, negru de suparare: Niciodata nu voi colabora cu Anamaria Prodan!

Scandal la Steaua! Becali o pune la punct pe Anamaria Prodan

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan sunt casatoriti din 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Reghecampf scandal Becali Anamaria, #Anamaria Prodan cearta Becali , #Laurentiu Reghecampf