Reghecampf a revenit la Steaua: Ce spune despre titlu, Radoi si eliberarea lui Meme Stoica

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 13:27
5665 citiri
Reghecampf a revenit la Steaua: Ce spune despre titlu, Radoi si eliberarea lui Meme Stoica
Foto: Captura DigiSport

Laurentiu Reghecampf a fost prezentat oficial vineri ca antrenor principal al Stelei.

Tehnicianul a sustinut o conferinta de presa in care a abordat mai multe subiecte.

Reghecampf a anuntat ca obiectivul Stelei pentru acest sezon este castigarea titlului, desi echipa se afla abia pe locul cinci in clasamentul Ligii 1.

"Este o situatie dificila. As vrea sa va spun de la inceput ca vom incerca sa reducem diferenta fata de cei de la Astra si sa vorbim mai putin. Obiectivul nostru este sa castigam campionatul. Cu siguranta credem in titlu. Acesta este obiectivul nostru in acest sezon. Dar mai intai trebuie sa castigam primul meci", a spus Reghecampf.

Noul antrenor al Stelei a explicat ca Mihai Stoica va reveni la echipa imediat ce va fi eliberat din inchisoare.

"S-a vorbit mult ca Meme nu va avea voie sa faca anumite lucruri dupa eliberare. El va avea voie, va fi alaturi de noi."

Iata mai jos declaratiile integrale ale lui Laurentiu Reghecampf:

13:27 - Se incheie conferinta.

13:25 - "Meme o sa-si termine perioada de detentie si o sa revina la echipa. Ce o sa poata face exact o sa va spuna el atunci cand va putea."

13:21 - "Eu voi lucra direct cu patronul echipei, asa cum am mai facut-o, apoi cu Meme, cand va fi posibil. Daca vor mai veni si alti oameni in conducere, cu atat mai bine."

13:19 - "Rezultatele le stiti si voi, meciurile le-ati vazut. Stiti ca Steaua n-a marcat, ca a dominat si a primit goluri pe final. Sunt lucruri la care noi ne gandim si pe care ne dorim sa le corectam."

13:16 - "Au fost mai multe motive care m-au determinat sa plec din Bulgaria. V-am spus, in primul rand familia, apoi sansa de a reveni la Steaua. Eu oricum am ramas in relatii foarte bune cu cei de la Litex."

13:15 - "Vom vedea ce se va intampla in playoff, dar pana atunci trebuie sa castigam meciurile ramase. Eu sunt sigur ca vom avea o echipa mult mai puternica in playoff."

13:13 - "Am discutat cu Tade, cu jucatorii pe care ii am in lot si pe care ma voi baza la urmatorul meci. Lui Tade i-am spus sa joace cat mai simplu si sa marcheze."

13:12 - "Pana la finalul campionatului nu discut despre transferuri pentru ca am un lot si ma bazez pe el."

13:10 - "Eu sunt deschis sa primesc informatii despre echipa. Daca Mirel este dispus sa discute cu mine si sa ma ajute, nu am niciun fel de problema. Nu ma simt vizat de declaratiile lui Mirel, eu eram antrenor sub contract. N-am de ce sa ma supar, mai ales ca Mirel se afla intr-un moment dificil."

13:09 - "In fotbalul actual nu exista antrenor care nu fie schimbat daca nu are rezultate. Dar eu cred ca vom reusi sa indreptam lucrurile foarte repede si sa readucem Steaua acolo unde ii este locul."

13:08 - "Cred ca Steaua are un lot foarte valoros, dar cu siguranta vor fi anumite schimbari. Vrem sa construim o echipa puternica, una care sa castige meciuri si trofee."

13:07 - "Sunt sigur ca fanii vor reveni alaturi de echipa. Nu este problema mea, de asta trebuie sa se ocupe presedintele clubului si patronul. Din informatiile mele stiu ca se lucreaza intens pentru revenirea in Ghencea."

13:06 - "Cu siguranta credem in titlu. Acesta este obiectivul nostru in acest sezon. Dar mai intai trebuie sa castigam primul meci."

13:05 - "Steaua inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur ca revin acasa, alaturi de familie. Situatia Stelei din prezent reprezinta o provocare pentru mine."

13:03 - "Sunt bucuros ca am revenit la Steaua. Le multumesc fanilor, patronului, lui Meme. S-a vorbit mult ca Meme nu va avea voie sa faca anumite lucruri dupa eliberare. El va avea voie, va fi alaturi de noi."

13:00 - "Este o situatie dificila. As vrea sa va spun de la inceput ca vom incerca sa reducem diferenta fata de cei de la Astra si sa vorbim mai putin. Obiectivul nostru este sa castigam campionatul."

INFO: Reghe a condus, vineri, primul antrenament la Steaua.

Reghecampf pune piciorul in prag: Ce a facut la primul antrenament la Steaua

INFO: Steaua a anuntat oficial ca Reghecampf a semnat un contract valabil doi ani si jumatate cu echipa campioana.

Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al Stelei - oficial. Prima reactie dupa revenirea la echipa lui Becali

INFO: Reghecampf il inlocuieste la Steaua pe Mirel Radoi.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#reghecampf antrenor steaua, #Reghecampf Steaua antrenor, #Reghecampf declaratie Steaua , #Laurentiu Reghecampf