Steaua va fi exclusa din cupele europene. Cum s-au dat de gol "ros-albastrii"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 18 Iunie 2013, ora 08:46
5066 citiri
Steaua va fi exclusa din cupele europene. Cum s-au dat de gol "ros-albastrii"

Steaua va fi exclusa din cupele europene de Comisia de Disciplina a UEFA. Nici macar "ros-albastrii" nu mai cred cu adevarat ca se pot salva, chiar antrenorul Laurentiu Reghecampf facand un gest care a tradat aceasta lipsa de incredere.

Astfel, tehnicianul echipei din Ghencea a renuntat recent la patru jucatori tineri, acestia urmand sa fie imprumutati la alte formatii de Liga 1 pentru a capata experienta.

Intre cei patru se afla Cristian Puscas si Iulian Rosu, fotbalisti in varsta de 19 ani. La prima vedere, acest lucru nu spune multe, insa daca ne gandim ca UEFA a impus din acest sezon echipelor participante in Champions League alinierea la startul competitiei si a unei formatii de tineret, imaginea incepe sa se clarifice.

Inainte de arestarea lui Gigi Becali, acesta spunea ca va fi nevoit sa transfere o multime de tineri pentru ca Steaua sa fie eligibila pentru Liga Campionilor. Despre tinerii din lotul largit al echipei, inclusiv Puscas si Rosu, a spus ca vor constitui nucleul viitoarei echipe de tineret.

Se vorbea, de asemenea, despre reinfiintarea Stelei II si obtinerea unui loc in divizia secunda, pentru ca pustii sa aiba meciuri in picioare inaintea infruntarilor din Champions League.

Acum, cu trei zile inainte de audierile de la UEFA, "ros-albastrii" au anuntat ca renunta la tinerii care le-ar fi indispensabili in cazul participarii in Liga Campionilor.

Daca adaugam faptul ca se pregateste si o vanzare masiva a jucatorilor ce au oferte, tonul fiind dat de cedarea golgheterului Rusescu in Spania, concluzia este una singura - oficialii Stelei stiu deja ca au sanse minime sa fie iertati de UEFA.

Reprezentantii campioanei Romaniei vor fi audiati vineri de Comisia de Disciplina a forului continental, o decizie in acest caz urmad a fi anuntata in data de 24 iunie.

In cazul unei hotarari nefavorabile, stelistii pot face apel si apoi se pot adresa Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua exclusa cupe europene, #Steaua UEFA sedinta, #Steaua UEFA verdict , #Laurentiu Reghecampf