Meciul Steaua - Brasov a provocat un scandal de proportii in Liga 1

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 07:57
3065 citiri
Meciul Steaua - Brasov a provocat un scandal de proportii in Liga 1

Infrangerea suferita de brasoveni in fata Stelei din cauza unui penalti controversat a provocat un nou scandal in Liga 1.

Furios dupa infrangerea nedreapta de pe Arena Nationala, patronul "stegarilor", Ioan Neculaie, a dezvaluit ca asistentul Cristian Nica, cel care a luat decizia acordarii penaltiului, si-a facut junioratul la Steaua si ca este angajatul unui club din Liga 1.

"Cristi Nica este angajat si acum la un club. Ne-am saturat de smecheri in fotbalul romanesc. Doar daca esti nebun il pui pe Deaconu sa arbitreze un meci al Stelei, in conditiile in care el a fost junior la Steaua.", a declarat Ioan Neculaie la GSP TV.

In completarea patronului a venit si antrenorul Marius Sumudica, acesta prezentand mai multe dovezi care arata faptul ca Nica este angajatul clubului Astra Ploiesti.

"A avut tupeul sa intre la o emisiune de sport si sa spuna ca n-are legatura cu Astra. Ii reamintesc ca am fost antrenor acolo si m-am intilnit de multe ori cu el pe la club. Antreneaza o echipa de juniori a clubului, cea a copiilor nascuti in '97. Nu vreau sa cred ca aceasta greseala a fost neintentionata, Nica nu e arbitru de ieri sau de azi.

La fiecare meci amical pe care l-a avut Astra el era delegat, era arbitrul casei. Il vedeam pe terenurile de antrenament la juniori. Iata dovezile, e foaia de joc al unui meci de juniori. E trecut delegat la grupa de copii a Astrei. Acel meci s-a jucat pe 8 octombrie, in urma cu mai bine de o luna. Peste doua saptamani a fost un alt meci, si iarasi a fost trecut ca delegat. Nica a fost primul care i-a cerut lui Deaconu sa ma elimine. La pauza, m-am dus la Nica si i-am spus ca nu poate sa-si bata joc de mine in halul asta, atunci s-a dus la Deaconu si i-a spus 'Da-l afara!'", a spus Sumudica la GSP TV.

FC Brasov solicita interventia DNA dupa infrangerea cu Steaua

Asistentul Cristi Nica a acordat un penalti inexistent in meciul Steaua - FC Brasov, prin care "ros-albastrii" s-au impus la limita, scor 1-0.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristi Nica, #penalti Steaua Brasov, #scandal arbitri Liga 1 , #Liga I