Razboiul declaratiilor, preocuparea principala intre etape

Marti, 18 Martie 2008, ora 07:15
1532 citiri
Razboiul declaratiilor, preocuparea principala intre etape

Etapa a 23-a din Liga I la fotbal s-a incheiat duminica seara, odata cu derbiul Steaua - Unirea Urziceni (1-0), iar runda a 24-a din intrecerea interna urmeaza imediat in aceasta saptamana, cu primele meciuri miercuri si cu cel mai interesant joc, cel dintre Rapid si Steaua, joi in Giulesti.

In timp ce jucatorii si antrenorii se odihnesc pentru runda urmatoare, conducatorii cluburilor sunt in plina activitate de promovare sau aparare a imaginii, cu o serie de discutii aprinse pe la televiziuni. Luni seara Gigi Becali si Marian Iancu s-au jignit si amenintat la Telesport, in timp ce, la celalalt post de televiziune cu profil sportiv, Sport.Ro, Adrian Ilie si Mihai Stoica au incercat, sa intre intr-un conflict, de la o declaratie aparent banala a oficialului de la Urziceni.

MM Stoica a precizat despre jucatorul Stelei, Mendoza: "Il cunosc, este un fotbalist care a jucat foarte bine la Bruges, cand echipa era o forta in Europa. A urmat apoi o perioada dificila pentru el, a fost la Dinamo Moscova si nu a jucat, a fost la Metalurg Donetsk, unde a jucat si nu prea. Nu multa lume stie tot traseul lui Mendoza, decat poate cei care au acces pe un site pe care nu il stiu foarte multi".

Reactia oficialului Stelei, Adrian Ilie a venit imediat: "Domnul Stoica vorbeste de Mendoza si spune ca nimeni de la Steaua nu stie traseul jucatorului, ca Steaua n-are acces la un anume site. Vreau sa-l intreb pe domnul Stoica, Steaua avea acces la acel site cand era el la echipa?"

Subiectul discutiei dintre Mihai Stoica si Adrian Ilie a fost in continuare cine a facut transferuri mai bune, fiind dezvaluite printre altele, userul si parola de la Soccer Association.

In aceeasi seara a discutiilor aprinse, Marian Iancu si Gigi Becali s-au contrat dur, la Telesport, prin niste declaratii care nu caracerizeaza niste oameni de fotbal.

Patronul de la Timisoara a rabufnit la adresa finantatorului Stelei: "Becali este cel mai mare rau in fotbalul romanesc. Este un golan. M-a injurat de mama, m-a facut in toate felurile, iar apoi m-a sunat Giovani sa-mi explice ce familie mare sunt ei si cat de tari sunt. La Gigi Becali, totul e o minciuna si averea si partidul ala al lui, Noua Gargara", a spus Marian Iancu.

In replica, Gigi Becali a tinut sa lamureasca problema aparuta: "Am pus mana pe telefon sa vorbesc cu el si sa lamurim problema. Eu am cunoscut tot felul de tigani, dar mai obraznic tigan ca asta nu am vazut in viata mea. Eu stiu de ce e capabil el, eu si familia mea il cunosc, din aceasta cauza am innebunit cand s-a luat el de mine. Nu poti cand esti miliardar sa te ameninte unul ca Iancu, eu nu pot sa-i permit asa ceva".

Becali a incheiat triumfator, cu o propunere demna de valoarea lor: "Daca vrea scandal, ce rost are sa discutam la televizor? Hai sa ne vedem fata in fata si sa vedem care pe care. Dar el se duce la Politie si reclama, asa cum s-a dus acum la presa".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
S-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Așa începe povestea scandalului care a avut loc duminică, 21 aprilie, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Cei patru s-au...
Continuă scandalul de la Roșia Montană. Gabriel Resources contestă în instanță sechestrul pus de autoritățile române
Continuă scandalul de la Roșia Montană. Gabriel Resources contestă în instanță sechestrul pus de autoritățile române
Acţionarul majoritar al companiei Roşia Montană Gold Corporation SA, Gabriel Resources, a dat în judecată Oficiul Registrului Comerţului de pe Lângă Tribunalul Alba, Agenţia Naţională de...
#Becali, #Steaua, #scandal , #Liga I