Steaua nu mai bate pe nimeni: 1-1 cu Gloria Buzau

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 20:54
2437 citiri
Steaua nu mai bate pe nimeni: 1-1 cu Gloria Buzau

Steaua si Gloria Buzau au remizat duminica seara, scor 1-1, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

O echipa a Stelei care a aratat ca o divizionara B n-a reusit sa castige, pe teren propriu, in fata ultimei clasate, ce avea un singur punct strans in primele 11 etape.

Cu Pedrazzini pe banca si cu Becali in loja, Steaua a dominat prima repriza, avand in Szekely si Golanski cei mai buni oameni, insa fara a marca. Cele doua formatii aveau sa intre la cabine la egalitate, 0-0.

Repriza a doua a adus si prima schimbare in efectivul "ros-albastrilor", locul lui Szekely fiind luat de Kapetanos. Iar dupa 5 minute, grecul contribuia decisiv la golul marcat de Nicolita, care a inscris cu un sut din 6 metri.

1-0 si toata lumea se astepta sa inceapa sa curga golurile in poarta bravului Arcaba. Insa, avantajul stelistilor a rezistat doar 8 minute, Vlaicu marcand cu o lovitura de cap, in urma unui corner. Gol la care suporterii stelisti au reactionat cu urale, ca si cum ar fi marcat favoritii lor.

Finalul meciului i-a gasit pe jucatorii antrenati de Pedrazzini sau Becali in jumatatea buzoienilor, dar degeaba, fiindca stelistii aveau sa rateze din orice pozitie. Ba mai mult, Nicolita a ratat in minuul 90+1 o lovitura de la 11 metri, acordata usor de centralul Draganescu.

1-1 si jucatorii Stelei au iesit de pe teren in huiduielile spectatorilor, fani care pe toata durata meciului i-au scandat numele lui Marius Lacatus.

Este cea de-a patra etapa consecutiva cand Steaua nu castiga, dupa infrangerea cu Otelul Galati si egalurile cu CS Otopeni si CFR Cluj.

Jucatorii folositi de cei doi antrenori:

Steaua: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Marin - Szekely (Kapetanos '46), Ionescu (Plesan '67), Lovin, Nicolita - Dayro Moreno (Toja '61), Semedo.

Antrenor: Massimo Pedrazzini.

Gloria Buzau: Arcaba - Prunescu, Vlaicu, Diogo, Dias - Tafer (Cretu '90+2), Doicaru (Moreira '4), Bicfalvi (Vigariu '57), Eze - Litu, Russino.

Antrenor: Mario Marinica.

Intalnirea a fost arbitrata la centru de Mugurel Draganescu, ajutat la cele doua linii de Daniel Hulubei si Mircea Orbulet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Octavian Vintilă a murit. Imagini rare cu marele comentator sportiv în avionul în care Lăcătuș fuma și Ilie Dumitrescu era cu prima soție VIDEO
Octavian Vintilă a murit. Imagini rare cu marele comentator sportiv în avionul în care Lăcătuș fuma și Ilie Dumitrescu era cu prima soție VIDEO
Octavian Vintilă a murit la vârsta de 85 de ani. Ar fi împlinit 86 de ani în luna iunie. Octavian Vintilă a fost comentator sportiv, dar și fost sportiv de performanță. Născut la...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Liga I, #Steaua, #gloria buzau , #Liga I