Steaua s-a facut de ras: 1-3 cu ultima clasata

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 22:20
2659 citiri
Steaua s-a facut de ras: 1-3 cu ultima clasata

Steaua a pierdut, scor 1-3, intalnirea disputata sambata seara, pe teren propriu, cu Ceahlaul Piatra Neamt, in etapa a 18-a a Ligii I.

Cum nu se putea mai prost au inceput "ros-albastrii" returul Ligii I: cu o infrangere, pe teren propriu, in fata ultimei clasate si cu o foarte probabila suspendare a propriului teren.

Problemele pentru Steaua au inceput dinaintea meciului, cand suporterii de la Peluza Sud au inceput sa arunce cu bulgari de zapada in fanii oaspetilor si spre teren.

Imediat, Becali s-a dus la statia de amplificare a stadionului din Bulevarul Ghencea si i-a amenintat ca-i va evacua de pe stadion, lucru ce i-a potolit.

Prima repriza a inceput bine pentru Steaua, care a avut o bara in minutul 9, prin Kapetanos, care avea insa sa gaseasca calea spre gol in minutul 14. Atacantul grec a reluat in plasa portii nemtenilor o pasa excelenta a lui Nicolita.

Dupa marcarea golului, trupa antrenata de Stoichita a oprit motoarele si inevitabilul s-a produs: Ceahlaul a egalat. Onciu a marcat in minutul 44, dupa o pasa buna a lui Vasilache. La pauza s-a intrat cu 1-1.

Reveniti de la cabine, stelisti au reluat atacurile, dar n-au reusit sa inscrie, desi au avut cateva bune oportunitati de a marca, prin Golanski si Plesan.

A venit apoi minutul 62 ...

Meciul, intrerupt 10 minute

In minutul respectiv, tehnicianul oaspetilor, Gigi Multescu, s-a indreptat revoltat spre arbitru si i-a cerut acestuia sa intrerupa partida, Istvan Kovacs conformandu-se.

Meciul Steaua - Ceahlaul, intrerupt timp de 10 minute

Dupa 10 minute in care arbitrii si cele doua echipe au stat la cabine, meciul s-a reluat.

Caderea Stelei

Nici bine nu s-a reluat meciul ca Nicolita a vazut doua cartonase galbene intr-un interval de trei minute si, bineinteles, a fost trimis mai devreme la vestiare.

Eliminarea lui Banel a coincis cu caderea "ros-albastrilor", care au primit doua goluri: primul in minutul 76, in urma unei gafe de proportii a lui Zapata, care a degajat direct in Vasilache si mingea a intrat in poarta, iar al doilea in minutul 85, de la Badescu, acesta inscriind din 15 metri.

Steaua: Zapata - Golanski (Artiom Karamyan '71), Baciu, Jelev, Marin - Szekely, Ov. Petre (Toja '81), Plesan, Nicolita - Tanase (Surdu '58) - Kapetanos.

Antrenor: Mihai Stoichita.

Ceahlaul: Villadsen - Dragomir, Forminte, Vitelaru, Dikaba - Balde, Vasilache, Onciu - Badescu, Mulisa (Achim '82), Ibrahim (Jeremic '67).

Antrenor: Gheorghe Multescu.

Chiar daca a castigat in Ghencea, Ceahlaul ramane pe ultima pozitia a clasamentului Ligii I. De partea cealalta, Steaua ramane si ea pe aceeasi pozitie, pe a 3-a.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#rezultat Steaua Ceahlaul, #Steaua Ceahlaul etapa 18, #Steaua invinsa Ceahlaul , #Liga I