Contract incredibil pentru Lacatus la Steaua: Salariu urias si niciun obiectiv de performanta

Miercuri, 22 August 2018, ora 12:57
9951 citiri
Contract incredibil pentru Lacatus la Steaua: Salariu urias si niciun obiectiv de performanta
Foto: Captura video Facebook

Marius Lacatus si-a asumat sarcina de a readuce Steaua acolo unde ii este locul, insa nu a facut-o gratis, ci cu un contract greu de gasit in fotbalul romanesc.

"Fiara" primeste un salariu urias pentru nivelul la care lucreaza si nu are niciun obiectiv clar de performanta, potrivit ProSport.

In momentul in care a revenit in Ghencea, Lacatus a semnat un prin contract. Salariul sau era de 120 de mii de lei pe sezon, 10 mii de lei net pe luna, iar obiectivele de performanta erau clare, promovari succesive pana in Liga 1. Fiecare sezon i-ar fi adus lui Laca o crestere salariala de 20%.

Un an mai tarziu, in octombrie 2017, Lacatus semneaza un nou contract cu Steaua. Salariul sau pentru sezonul in curs este diminuat la 100 de mii de lei, 8.333 de lei net lunar, dar dispar obiectivele de performanta! In locul promovarilor, fostul international roman este obligat acum "sa-si foloseasca intreaga capacitate fizica si intelectuala, precum si aptitudinile si talentul pentru realizarea obiectivelor de performanta sportiva stabilite de conducerea CSA Steaua conform programului orar stabilit: luni-vineri, intre orele 8.00-12.00 si 15.00-19.00, si atunci cand este cazul, in timpul competitiilor"!

Exista si un act aditional cu obiective de performanta, in care se specifica faptul ca Lacatus este obligat sa promoveze Steaua, insa acesta nu a fost semnat de antrenor!

De notat este si faptul ca primul contract a fost avizat de Florin Talpan in calitate de sef al compartimentului juridic al Stelei, in timp ce al doilea a primit avizul unui alt jurist.

Comandantul Stelei, colonelul Petrea, sustine ca este o greseala si ca noul contract al lui Lacatus are clauze de performanta.

"Nu este adevarat ca Marius Lacatus n-are clauze de performanta. In contractul pe care i l-am propus in calitate de antrenor principal, pe urmatorii 3 ani, are obiectiv de promovare in esalonul superior. Este semnat de el si acum este la avizare la consilierul juridic. Actualul contract, in calitate de antrenor principal, are obiectiv de performanta, in fiecare an, promovarea in esalonul imediat superior si este semnat de Marius Lacatus. Este la avizare la departamentul juridic. Pentru ca nu s-a promovat in acest an exista, desigur, si o diminuare financiara", a afirmat colonelul Petrea.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Lacatus salariu Steaua, #Lacatus Steaua bani, #Lacatus contract Steaua , #Marius Lacatus