Lacatus si-a dat demisia de la Steaua

Luni, 07 Martie 2011, ora 11:35
5970 citiri
Lacatus si-a dat demisia de la Steaua

Marius Lacatus si-a dat demisia, luni dimineata, din functia de antrenor principal al Stelei.

"Fiara" s-a intalnit cu finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, si cei doi au hotarat ca e mai bine sa incheie raporturile contractuale.

"Mi-a zis ca isi da demisia ca urmare a celor intamplate aseara (n.r. duminica). Si-a luat la revedere de la jucatori si asta a fost", a spus Becali la Sport.ro.

Becali sustine ca inca nu stie cine ii va lua locul lui Lacatus pe banca tehnica a Stelei, dar stie ce obiectiv ii va impune.

"Deocamdata, antrenamentele le sustin Caramarin si Edy Iordanescu. Probabil ca va veni un nou antrenor, dar nu stiu cine. Oricum, sezonul e compromis. Pot sa va spun ca noul antrenor va avea ca obiectiv promovarea jucatorilor tineri", a mai spus Becali.

"Totusi, ma indoiesc ca vom gasi un antrenor de viitor, probabil va fi unul care sa stea trei luni de zile", a continuat patronul trupei din Bulevardul Ghencea.

Exclusiv: Vezi cine i-ar putea lua locul lui Lacatus la Steaua

Intrebat daca se gandeste sa renunte la Steaua, Becali a raspuns: "Nu ma retrag pana nu ajung sa ma bat de la egal la egal cu marile echipe europene. Nu conteaza ca am cheltuit multi bani, tot nu vand".

Gigi Becali a anuntat si ca va vorbi din ce in ce mai rar, urmand sa intre in silenzio stampa. "E posibil sa mai vorbesc peste patru etape, dar pana atunci tacere totala. Sa vorbeasca Stan, Iancu si Porumboiu, ca ei se pe primele locuri ale clasamentului si se pricep la fotbal. De marti eu nu o sa mai vorbesc".

Cinci victorii, doua remize si patru infrangeri a inregistrat Steaua de cand pe banca tehnica a venit Marius Lacatus - 5 octombrie 2010.

Pentru Lacatus a fost cel de-al treilea mandat la Steaua, dupa cele din 2007-2008 si 2009.

13 puncte ii despart pe "ros-albastri" de primul loc al clasamentului Ligii 1, ocupat de Otelul Galati, cu 14 etape ramase pana la finalul sezonului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Lacatus demisie Steaua, #Lacatus plecat Steaua, #Gigi Becali demisie Lacatus , #Marius Lacatus