Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lacatus si Becali s-au pus de acord: Kapetanos si Bilasco pleaca de la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 30 Octombrie 2010, ora 08:20
3009 citiri
Lacatus si Becali s-au pus de acord: Kapetanos si Bilasco pleaca de la Steaua

Marius Lacatus, antrenorul Stelei, si Gigi Becali, s-au pus din nou de acord si au anuntat ca atacantii Pantelis Kapetanos si Marius Bilasco au zilele numarate in Ghencea.

Latifundiarul a rabufnit la finalul partidei cu Sportul Studentesc, din Cupa Romaniei, cand a anuntat ca grecul va fi vandut in iarna.

"Kapetanos nu mai e fotbalistul pe care-l stiam. Nu mai joaca nimic, mai mult incurca! Nu mai lupta, nu mai transpira. Cine stie, s-o gandi ca acum Steaua e un club prea mic pentru el, dupa ce a ajuns la echipa nationala a Greciei. Sa vina cu o oferta si-l dau imediat!", a tunat Gigi Becali.

Seful din Ghencea "l-a luat la ochi" apoi si pe Bilasco, golgheterul Urziceniului avand un singur gol pentru Steaua.

"Nici pe Bilasco nu-l recunosc. Parca nu e jucatorul pe care-l vedeam la Urziceni. Una-doua, cand are mingea, cade si cerseste fault. Daca nu se schimba rapid ceva in jocul lui, atunci va pleca si el", a mai spus Gigi Becali.

Surprinzator, sau poate nu, Lacatus a preluat din mers discursul patronului si i-a pus si el la zid pe cei doi atacanti.

"Am discutat cu Pantelis, eliminarea din meciul cu Napoli si faptul ca nu a fost titular in ultimele meciuri l-au afectat. Trebuie sa inceapa sa marcheze, atat el, cat si Marius Bilasco sunt oameni de valoare , am incredere in ei. Nu putem astepta la nesfarsit reusitele lui Bogdan Stancu. Sper sa se adapteze toti atacantii cerintelor mele si sa facem o munca buna in continuare", a spus Lacatus la GSpTV.

Unde pleaca?

Pauza competitionala din iarna va aduce, din nou, modificari importante in lotul "ros-albastrilor". Primul care va parasi Ghencea este Kapetanos. Aflat in ultimul an de contract, grecul poate pleca gratis in vara, asa ca stelistii se grabesc sa-i gaseasca o echipa cat mai rapid.

Daca in vara trecuta a refuzat oferte de doua milioane de euro pentru internationalul elen, Becali il va vinde pe Kapetanos acum pe cateva sute de mii de euro, dand o noua mostra a priceperii pe care o are in fotbal.

Bilasco, venit recent de la Unirea Urziceni, ar putea aduce ceva mai multi bani in conturile formatiei din Ghencea, mai ales ca masivul atacant cocheteaza si cu echipa nationala.

Lacatus - Becali, relatie de vis

Pentru Gigi Becali, Lacatus se dovedeste a fi angajatul perfect, cel care nu ii iese niciodata din cuvant. Indiferent daca patronul i-a cerut pe Gardos, Galamaz sau Radut titulari, acestia au aparut in primul "11" imediat ce dorinta patronului a fost rostita.

Graitor pentru aceasta relatie este un episod din trecut, din primul mandat al "Fiarei" pe banca Stelei. La pauza unui meci amical, nemultumit de atacanti, Becali l-a chemat pe antrenor si i-a transmis clar:"Ba, sa-l bagi si pe Vali Badea!".

Raspunsul a venit imediat si nu a inselat asteptarile patronului:"Gata Gigi, acum il bag!"

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Becali Lacatus acord, #Kapetanos Bilasco pleaca Steaua, #transferuri Steaua 2010, #Kapetanos Bilasco vanduti , #Marius Lacatus