Lacatus, un anonim

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 09:44
4811 citiri
Lacatus, un anonim

Fara indoiala, Marius Lacatus este cel mai mare si iubit jucator din istoria Stelei, dar risca serios sa ajunga un anonim in Ghencea din cauza carierei de antrenor.

Duminica seara, a acceptat pentru a treia oara sa fie antrenorul lui Becali, caruia i-a iertat cuvintele grele care i-au fost adresate in mandatele trecute. Suporterii insa nu.

Fanii din Ghencea n-au uitat cum Lacatus accepta ca Becali sa se implice in alcatuirea echipei si cum fostul numar 7 din Ghencea ii lua apararea patronului sau la orice decizie. De cele mai multe ori, gresite.

Lacatus revine in Ghencea in plin sezon, dupa o discutie de doar 5 minute cu Becali, caci asa a ajuns Steaua: o echipa unde antrenorul se numeste dupa ureche sau dupa cum finantatorul "ros-albastrilor" este sfatuit de apropiati.

Fiara, asa cum era poreclit pe vremea cand juca, revine la o formatie aflata in deriva, o grupare ce si-a pierdut busola odata cu plecarea lui Victor Piturca si cu toate schimbarile de antrenori si idei tactice.

Becali i-a promis ca nu se va implica la echipa, ca nu va mai vorbi despre jucatori pe la televizor si ca-i va lasa mana libera in toate deciziile. Cam tot atat de mari precum sansele ca Becali sa nu se mai implice la echipa sunt si sansele ca Marius Lacatus sa reuseasca in acest sezon la Steaua.

Mai multe n-ar fi de zis fiindca, foarte probabil, nici mandatul lui Lacatus nu va fi prea lung, iar Fiara, transformata in mielusel de Becali, isi va auzi numele strigat pe stadionul din Bulevardul Ghencea din ce in ce mai rar.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Marius Lacatus antrenor Steaua, #marius lacatus, #Gigi Becali, #Steaua Bucuresti , #Marius Lacatus