Amenintat cu bataia de jucatori, Lita Dumitru a plecat de la Steaua

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 10:49
2355 citiri
Amenintat cu bataia de jucatori, Lita Dumitru a plecat de la Steaua

Lita Dumitru, fostul mare jucator al Stelei, a rezistat numai 4 meciuri pe banca tehnica a echipei secunde a "ros-albastrilor", el inaintandu-si demisia dupa un conflict violent cu jucatorii, acestia fiind aproape de a-i aplica o corectie fizica antrenorului.

Nemultumiti, fotbalistii au explodat in pauza meciului cu Dacia Braila, cand Lita Dumitru i-a criticat dur. Ei au raspuns la fel, amenintarile cu bataia fiind nelipsite, si putin a lipsit pana la o incaierare in toata regula, dupa cum informeaza site-ul liga2.ro.

"Totul intre noi si nea Lita s-a rupt la Braila. La pauza, in vestiar eram cu totii nervosi. Eram condusi cu 2-0, iar nea Lita a sarit calul cu acuzele! Ne-a reprosat pe un ton necivilizat ca nu jucam nimic si ca, in stilul asta, n-o sa castigam. I-am raspuns si noi ca nu jucam pentru ca nu ne ofera nicio idee de joc! In acel moment, totul era sa degenereze intr-o incaierare, dar nea Lita a parasit vestiarul", a povestitunul dintre jucatori, care a dezvaluit si alte motive pentru care fostul fotbalist nu a fost acceptat la echipa:

"Va spun sincer ca ne-am saturat sa ne tot critice. Dupa meciul cu Dunarea Galati de pe teren propriu, scor 2-2, Lita Dumitru ne-a facut praf in presa! Practic, cu vreo trei exceptii, ne-a desfiintat pe toti. Cu nea Leo Strizu si nea Adi Bumbescu nu era deloc asa."

Lita Dumitru a recunoscut disputa avuta cu jucatorii, insa a promis ca va da mai multe detalii doar dupa ce va discuta cu patronul Gigi Becali.

"Este adevarat ca am avut o discutie aprinsa cu jucatorii la Braila. Ulterior am decis ca e mai bine sa plec de la echipa. Va pot spune mai multe dupa ce o sa discut cu Gigi Becali."

Doar 4 meciuri a rezistat Lita Dumitru la Steaua II, echipa obtinand numai doua puncte in aceasta perioada.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Lita Dumitru demisie Steaua, #Lita Dumitru amenintat jucatori, #Lita Dumitru Steaua II , #meciuri