Avancronica meciului FC Utrecht - Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 21 Octombrie 2010, ora 08:32
2657 citiri
Avancronica meciului FC Utrecht - Steaua

Steaua Bucuresti isi joaca, joi seara, una din ultimele sanse de se califica in primavara europeana, "ros-albastrii" intalnind, in deplasare, gruparea olandeza FC Utrecht.

Cu un singur punct in clasamentul Grupei K, dupa egalul de cosmar cu Napoli, baietii lui Lacatus sunt condamnati sa scoata un rezultat bun in Olanda, pentru a mai avea sanse, chiar si teoretice, de calificare. FC Utrecht, echipa la care evolueaza si fostul stelist Mihaita Nesu, s-a dovedit pana acum o nuca tare, remizand atat cu Napoli, cat si cu FC Liverpool, marile favorite ale acestei grupe.

Pentru meciul din Olanda, Marius Lacatus are destul de multe probleme de efectiv. Suspendarea de 4 etape primita de Pantelis Kapetanos si imposibilitatea de a-l folosi pe Bilasco, jucator ce a evoluat deja in Europa League pentru Unirea Urziceni, inseamna ca "Fiara" trebuie sa improvizeze in compartimentul ofensiv.

Romeo Surdu poate sa apara in avanposturi, alaturi de Stancu, insa nu sunt excluse nici variantele surpriza ca Radut sau Matei, pe post de al doilea varf in spatele "Motanului". La mijloc, Tanase, Nicolita si Ricardo sunt batuti in cuie, singura noutate fiind titularizarea lui Anghelov in locul accidentatului Apostol.

In defensiva va fi trimisa o formula care incepe sa se cristalizeze, cu Bonfim si Latovlevici in benzi si cu Gardos si Alves in centru, poarta fiind aparata de Ciprian Tatarusanu.

Echipele probabile:

FC UTRECHT: Vorm - Cornelisse, Schut, Wuytens, Nesu - Mulenga, Duplan, Lensky, Sarota, Mertens - Van Wolfswinkel.

Antrenor: Ton du Chatinier.

STEAUA: Tatarusanu - Eder Bonfim, Gardos, Geraldo Alves, Latovlevici - Ricardo, Angelov - Nicolita, Surdu, Cr.Tanase - B.Stancu.

Antrenor: Marius Lacatus.

Rezerve: C.Lungu, Emeghara, Abrudan, Martinovici, Bicfalvi, Radut, C.Matei.

Brigada de arbitri: Said Ennjimi (Franta) - principal,F.Cano, F.Harchay (Franta) - asistenti, Lionel Jaffredo (Franta) - rezerva, Tony Chapron, Fredy Fautrel (Franta) - arbitri aditionali.

Intalnirea se va juca pe stadionul "Galgenwaard", organizatorii anuntand ca se asteapta ca acesta sa fie plin la ora meciului.

Iata cum arata clasamentul Grupei K, dupa disputarea a doua etape:

1. FC Liverpool 4 puncte

2. Napoli 2 puncte

3. FC Utrect 2 puncte

4. Steaua 1 punct.

Meciul va incepe la ora 20.00 si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#avancronica Utrecht Steaua, #Utrecht Steaua LIVE, #Steaua Europa League, #clasament Grupa K Europa League , #meciuri