Prepelita si Coman explica bataia de la derbi. Stelistul, lovit si in parcare!

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 12:59
2841 citiri
Prepelita si Coman explica bataia de la derbi. Stelistul, lovit si in parcare!

Andrei Prepelita si Dani Coman, doi dintre "eroii" principali ai bataii de la derbiul Steaua - Rapid, de luni, au incercat sa explice incidentul. Fiecare are propria versiune iar stelistul sustine, in plus, ca a fost lovit si dupa meci, in parcarea National Arena.

Portarul celor de la Rapid spune ca a reactionat urat dupa alunecarea lui Prepelita deoarece acesta putea sa il accidenteze foarte grav daca nu avea inspiratia de a se feri.

"Daca nu aveam inspiratia sa ridic capul, puteati asista la o noua tragedie in fotbal. Bratul meu este vanat si umflat. El ar fi trebuit in momentul in care mingea era la mine in brate, din bun-simt si din respect pentru un jucator care se lupta si el, sa nu mai continue faza. Este vorba despre respect pentru un jucator de fotbal, mai ales ca am avut grija de el si cand era copil si cand a venit in Bucuresti. Acum merg sa fac un control la brat, pentru ca durerile sunt foarte mari", a spus Coman la Sport.ro.

Goalkeeperul Rapidului nu a explicat insa cum de a putut, cu bratul ranit, sa sara la gatul fostului sau coleg de la FC Arges de parca ar fi fost sanatos tun.

In replica, Prepelita a marturisit ca nu s-a putut opri din alunecare, dar ca nu a avut intentia de a-si lovi adversarul. In schimb, acesta din urma si colegul Dan Alexa au reactionat dur si l-au agresat.

"Nu mai puteam sa ma opresc, eram in alunecare. In niciun caz nu am vrut sa-l lovesc. Apoi, el mi-a dat cu genunchiul in piept, apoi a venit si Alexa si s-a creat acea invalmaseala. Cum sa vreau sa-l lovesc? Dupa aceea ce s-a intamplat cu amenintarile... A venit in vestiar si am vorbit, l-am intrebat daca se simte bine, dupa care ne-am intalnit si in parcare la autocar, unde mi-a spus ca ma bate daca vede pe reluare ca l-am lovit intentionat. Tot in parcare mi-a dat si o palma de fata cu toata lumea", a precizat Prepelita.

In minutul 66, Prepelita a urmarit un balon in careul advers, a incercat o "alunecare insa a intrat tare la Coman. Portarul rapidist i-a aplicat doua picioare in abdomen dupa care a intervenit colegul sau, Dan Alexa, care l-a luat de gat pe stelist.

A fost momentul in care toti jucatorii s-au implicat. In meleul creat la poarta giulesteana au mai lovit Rui Duarte, Pancu si Tatu.

Steaua si Rapid au dezamagit in derbiul etapei a 11-a din Liga 1, incheind la egalitate, scor 0-0, in meciul disputat pe Arena Nationala. Primul derbi romanesc de pe National Arena a fost unul dezamagitor, jucatorii punctand mai mult la capitolul pumni si imbranceli decat la faze de poarta.

M.D.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#prepelita bataie coman, #bataie steaua rapid, #prepelita coman bataie steaua rapid , #meciuri
Comentarii