Steaua a facut scorul campionatului la Chiajna

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 21:50
7560 citiri
Steaua a facut scorul campionatului la Chiajna

Steaua Bucuresti s-a impus extrem de clar in deplasarea de la Chiajna, din etapa cu numarul 18 a Ligii 1, elevii lui Reghecampf realizand scorul campionatului de pana acum, 6-0.

"Ros-albastrii" au ajuns la Chiajna dupa doua infrangeri umilitoare. Au fost calcati in picioare de Stuttgart, in Europa League, si batuti la Brasov, in Liga 1.

Astfel, intalnirea din micuta localitate ilfoveana a inceput intr-o nota de echilibru, Concordia incercand sa tina balonul cat mai mult timp si sa paseze in jumatatea adversa.

Ritmul acesta a tinut un sfert de ora, dupa care Chiriches a inventat un gol cu un sut superb de la 35 de metri, balonul pacalindu-l pe portarul Cobrea.

Avand avantaj pe tabela, Steaua s-a retras din nou, incercand doar contraatacurile. In minutul 33, in urma unui corner, Latovlevici a centrat bine din partea stanga iar golgheterul la zi al campionatului a reluat frumos cu capul, punctand pentru 2-0.

A fost golul care a ucis efectiv echipa gazda, timp de mai bine de o repriza stelistii zburdand pe terenul de la Chiajna, fara a intampina vreo rezistenta.

Rusescu a facut 3-0 inainte de pauza, la capatul unei actiuni personale superbe, Nikolici a punctat pentru 4-0 in debutul partii secunde, Tanase a marcat si el iar Adi Rocha a inchis tabela in minutul 76, cu o reluare simpla.

Pana la final Concordia a ramas in 10 jucatori, Purece fiind eliminat direct in urma unui faul dur la Adi Popa.

Intalnirea dintre Concordia Chiajna si Steaua a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

Min.90 FINAL DE MECI !!!

Min.82 ELIMINARE CHIAJNA !!! Purece primeste direct cartonasul rosu dupa o intrare dura la Adi Popa. Stelistul acuza dureri mari si se pare ca este vorba de ceva grav.

Min.76 GOOOL STEAUA !!! Dumitras intra bine in careu din partea dreapta, paseaza in fata portii de unde Adi Rocha reia simplu in plasa!

Min.71 Urca bine Prepelita, insa nu paseaza la Rocha, ramas singur, ci incearca un sut blocat destul de usor de Cobrea.

Min.66 Schimbare Steaua: Tanase ii lasa locul in teren lui Prepelita.

Min.62 Adi Popa centreaza bine, insa Chipciu reia destul de slab.

Min.56 Schimbare Steaua: Rocha intra in locul lui Rusescu.

Min.55 GOOOL STEAUA !!! Tanase duce scorul la 5-0 cu un sut superb, din 18 metri, usor deviat!

Min.50 Schimbare Steaua: Dumitras intra in locul lui Nikolici.

Min.49 GOOOL STEAUA !!! Tanase paseaza in centrul careului pentru Nikolici, acesta il dribleaza frumos pe portarul Cobrea si inscrie cu un sut simplu.

Min.46 BARA STEAUA !!! Adi Popa patrunde bine si incearca un sut, insa loveste stalpul din dreapta portii lui Cobrea.

Min.46 INCEPE REPRIZA SECUNDA !!!

____________

Min.45+1 FINALUL PRIMEI REPRIZE !!!

Min.45 Sut al lui Bourceanu, Cobrea scoate in corner.

Min.41 GOOOL STEAUA !!! Raul Rusescu ia o faza pe cont propriu, dribleaza superb trei adversari si inscrie cu un sut frumos!

Min.39 Sut frumos al lui Tanase care se duce putin pe langa vinclu.

Min.33 GOOOL STEAUA !!! Latovlevici centreaza bine iar Rusescu reia frumos de langa Bambara, ducand scorul la 2-0.

Min.32 Popa patrunde din nou in dreapta, centreaza in careu de unde Tanase lufteaza incredibil. Rusescu, pe recuperare, trimite putin pe langa poarta.

Min.23 Rusescu suteaza din prima de la 17 metri iar balonul trece la o palma peste transversala!

Min.20 Ce ocazie pentru Steaua! Popa patrunde in partea dreapta, paseaza in 6 metri pentru Tanase, balonul ajunge in spate la Nikolici, care se precipita si suteaza in bara!

Min.14 GOOOL STEAUA !!! Chiriches suteaza in forta de la 35 de metri iar portarul Chiajnei este pacalit de balon, care intra in plasa!

Min.10 Partida lipsita de ocazii pana acum, Steaua parand ca accepta usoara dominare a gazdelor.

Min.5 Debut echilibrat de meci, gazdele de la Chiajna evoluand curajos si incercand sa duca mingea in jumatatea stelista.

Min.1 Incepe meciul de la Chiajna!

INFO: In ultimele doua partide, Steaua a inregistrat doua infrangeri usturatoare, 1-5 cu Stuttgart, in Europa League, si 1-3 cu FC Brasov, in Liga 1.

ECHIPELE DE START:

Chiajna: Cobrea - Belu, Fl. Ilie, Ghionea, Bambara - Leca - Serediuc, S. Pana, Purece, Popovici- Wellington.

Rezerve: G. Iancu, Belica, A. Stan, D. Stan, Zuluf, Paraschiv, Ibrici

Antrenor: Ilie Stan

Steaua: Tatarusanu - Chipciu, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Tanase - Nikolici.

Rezerve: R. Stanca, Filip, Prepelita, Martinovici, Dumitras, Rocha, M. Costea

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

INFO: Partida de la Chiajna este transmisa in direct pe posturile DolceSport 1 si Antena 1.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Chiajna Steaua LIVE, #Chiajna Steaua rezultat, #Steaua rezultate Liga 1, #meciuri Liga 1 , #meciuri