Steaua a obosit dupa patru meciuri

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 03 August 2009, ora 14:47
1155 citiri
Steaua a obosit dupa patru meciuri

Dupa trei partide entuziasmante in preliminariile Europa League, Steaua s-a poticnit vizibil la debutul in noul sezon al Ligii I.

Baietii lui Bergodi au jucat mai bine de o repriza fara niciun orizont in ofensiva, fiind blocati foarte bine de pressingul agresiv al nemtenilor.

Desi bucurestenii s-au impus cu scorul de 2-0, golurile au venit in final de meci iar prestatia ros-albastrilor a lasat de dorit. Team-managerul Renzo Rossi a gasit si explicatia jocului, oboseala acumulata dupa debutul de sezon.

"Trebuie sa ne gandim acum la urmatorul meci, cu Motherwell. Trebuie sa fim foarte atenti, chiar daca avem un avantaj bun. Baietii sunt obositi, dar vom face un antrenament de recuperare. E bine ca echipa e unita si concentrata", a spus Renzo Rossi dupa meci.

Concluzia asistentului lui Bergodi este cel putin ingrijoratoare, mai ales ca Steaua se afla la inceput de sezon si, daca se va califica in grupele Europa League, partidele disputate in ritm "joi-duminica" vor fi frecvente.

Pe langa oboseala, tehnicianul are batai de cap si cu accidentarile, oameni de baza ca Ghionea, Szekely, Ovidiu Petre sau Emeghara fiind indisponibili. In aceste conditii, tineri ca Onicas sau Ninu ar putea fi fortati sa evolueze constant in cate doua partide pe saptamana iar spre finalul turului ar putea ramane fara prospetime.

Per total, Steaua se afla in fata unui sezon dificil si obositor si numai priceperea antrenorului poate face diferenta intre succes si esec pentru ros-albastri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Dan Șucu a spus o singură propoziție după eșecul din meciul cu Sepsi
Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a declarat la...
#Steaua obosita, #Ceahlaul Steaua, #Cristiano Bergodi , #meciuri