Steaua, victorie chinuita in Cupa Romaniei

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 22:34
3551 citiri
Steaua, victorie chinuita in Cupa Romaniei
Foto: Hepta.ro

Steaua s-a calificat in optimile Cupei Romaniei, joi seara, dupa ce a invins cu 1-0 pe Universitatea Cluj, in ultimul meci al 16-imilor competitiei.

In reeditarea finalei din sezonul trecut, Steaua a inceput cu mai multi jucatori de rezerva, printre care fundasul Catalin Carp si mijlocasul Rares Enceanu. De partea cealalta, Universitatea Cluj a avut in teren doar jucatori tineri, cel mai varstnic avand 22 de ani.

Gazdele au inceput bine partida, jucatorul Greu scapand singur cu Cojocaru, insa fara a reusi sa puna in pericol poarta stelista. Pana la pauza, clujenii au mai avut o ocazie, dupa un sut din lovitura libera de la peste 20 de metri, scos cu dificultate de portarul stelist.

Steaua a inceput mai bine repriza a doua, iar Chipciu a ratat o mare ocazie, in minutul 53. Cateva minute mai tarziu, si Breeveld a ratat o uriasa sansa de a marca.

Stelistii au continuat atacurile, iar in minutul 82 a venit si golul. Adrian Popa a centrat din partea dreapta, un jucator al Universitatii Cluj a ratat interventia, iar mingea a ajuns la Tahar, intrat pe parcursul meciului, care a inscris cu usurinta, din apropierea liniei portii.

In ultimele minute ale partidei, gazdele puteau egala, insa portarul Cojocaru a intervenit bine in cateva randuri. De remarcat galeria clujenilor, care a cantat pe tot cuprinsul partidei si a facut spectacol in tribune.

Steaua s-a chinuit asadar cu una dintre cele mai slabe echipe din liga a doua, dar a reusit sa se califice in optimile de finala ale competitiei pe care a castigat-o sezonul trecut.

F.N.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Steaua Cupa Romaniei, #Steaua U Cluj Cupa Romaniei, #Steaua optimi Cupa Romaniei , #meciuri