UEFA face lumina in cazul amanarii meciului Steaua - Twente

Marti, 14 Februarie 2012, ora 08:46
6352 citiri
UEFA face lumina in cazul amanarii meciului Steaua - Twente

Amanarea meciului dintre Steaua si Twente Enschede, programat joi seara la Bucuresti, este o posibilitate luata in calcul chiar de catre cei de la UEFA, care au facut lumina in acest caz.

Potrivit coordonatorului departamentului media al UEFA, Thomas Giordano, exista doua posibilitati de amanare a partidei din Europa League - fie disputa ar putea fi decalata daca la ora programata temperaturile vor fi foarte scazute, fie meciul va fi mutat pe un alt stadion sau amanat cu o zi daca terenul de joc va fi impracticabil, anunta cei de la Sport.ro.

"Am fost informat de conditiile meteorologice de la voi. Este o situatie delicata si trebuie sa asteptam sa vedem ce se va intampla. Inca este prematur sa dam o solutie acum.

Regulamentul prevede doua situatii. In cazul in care la ora disputarii meciului sunt temperature foarte scazute, aceasta se va decala astfel incat jucatorii, dar si spectatorii, sa nu aiba de suferit. In cazul in care terenului este impracticabil? Atunci vorbim despre o situatie mai ampla. Vom lua in considerare daca meciul se poate organiza in alta pare, pe un alt stadion. Daca acest lucru este posibil in timp util, este ok, dar daca nu se gaseste nicio solutie, putem muta meciul a doua zi.

Este o conditie obligatorie ca echipa oaspete sa aiba un teren bun pe care se poate pregati. Totodata, nu este necesar ca acesta sa fie stadionul pe care se va disputa partida. Sunt convins ca se vor gasi solutii. Oficialii nostri vor ajunge miercuri in Romania si vor intocmi un raport in urma caruia vom putea analiza cel mai bine si ne vom asigura ca meciul se va juca in conditii optime", a precizat reprezentantul UEFA.

Meciul Steaua - Twente, in pericol sa fie amanat

Conform scenariilor avansate de UEFA, partida dintre Steaua si Twente ar putea fi mutata, de la ora 22.00 la una mai accesibila, daca vremea din Bucuresti se va raci considerabil pana joi, insa la fel de bine ar putea fi reprogramata pentru vineri daca va continua sa ninga in Capitala.

Site-ul Ziare.com va transmite in format LIVE Text acest meci si va va tine la curent cu ultimele noutati in caz ca forul continental va lua o decizie drastica.

M.D.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#steaua twente amanat, #uefa steaua twente, #steaua twente live, #Steaua Twente Europa League , #meciuri