Meme Stoica, atacat dur de un fost antrenor al Stelei

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 10:49
3460 citiri
Meme Stoica, atacat dur de un fost antrenor al Stelei

Infrangerea suferita de Steaua la Brasov a creat un nou scandal intre managerul general Mihai Stoica si Edi Iordanescu, fostul secund al "ros-albastrilor".

Pus la zid de fostul oficial al Unirii Urziceni pentru ca s-ar fi bucurat de infrangerea Stelei, fiul lui Anghel Iordanescu a dat o replica violenta.

"Acest parvenit al fotbalului romanesc continua sa isi dea cu parerea despre toti si toate, dar il inteleg si incerc sa il tolerez. El nu incearca astfel decat sa compenseze lipsa unor calitati reale in domeniul in care activeaza.

Eu sunt la inceput de cariera, nu stiu cat voi reusi in aceasta meserie, mult sau putin, dar tot ce voi realiza va fi doar pe munca mea si nu voi profita de munca altor oameni, asa cum a facut el. Trebuie sa recunosc ca e priceput in a-si aloca merite si are calitati teribile de animatoare, pentru ca asta e tot ce face in timpul si la finalul jocurilor.

Exista totusi o diferenta mare intre mine si el. Eu sunt un om cu principii, iar asta m-a facut ca inca de la varsta de 32 de ani, cand am venit pentru prima oara ca antrenor secund la Steaua, sa intru pe poarta cu capul sus si tot asa sa si plec. Spre deosebire de el, care pe toata perioada cat a activat acolo a avut pozitia strutului speriat, pentru a nu-si supara seful.

Eu am lucrat mai putin timp cu patronul Gigi Becali, dar se pare ca il cunosc mai bine si de aceea il anunt ca Gigi Becali e un caracter puternic si chiar daca tolereaza mai greu anumite lucruri, in final ii plac tot oamenii puternici si drepti. Asa ca daca vrea sa isi pastreze postul, trebuie sa faca ceva mai mult decat sa fie umil si sa pupe antrenorii la goluri. Mentionez ca nu ma voi putea dezice niciodata de Steaua, care va fi mereu in sufletul meu, dar acum ma bucur cu retinere pentru realizarile ei, tocmai datorita acestui personaj care murdareste. Somn usor, Stoica Mihai!", a reactionat Edi Iordanescu pe Facebook.

Steaua a pierdut la Brasov. Continua criza in Ghencea

Steaua a inregistrat luni seara prima infrangere in Liga 1 dupa 10 etape, pierzand cu 1-3 meciul disputat in deplasare in FC Brasov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Iordanescu atac Mihai Stoica, #Steaua invinsa Brasov, #Meme Stoica Steaua, #Edi Iordanescu Steaua , #Mihai Stoica