Meme Stoica, dat afara de la Steaua?

Joi, 21 Iulie 2011, ora 08:14
5097 citiri
Meme Stoica, dat afara de la Steaua?

Readus cu surle si trambite la Steaua in iarna acestui an, Meme Stoica ar putea parasi echipa "ros-albastra" mult mai repede decat se astepta, dupa numai 6-7 luni.

Caracterul conflictual al managerului sportiv al Stelei, munca depusa in ultima perioada precum si interesul acordat unor lucruri minore, desi echipa sufera vizibil, l-ar putea indeparta pe Meme de langa echipa la care a cunoscut consacrarea in fotbalul romanesc.

Conform editiei tiparite a cotidianului Prosport, finantatorul echipei, Gigi Becali, este tot mai nemultumit de mana sa dreapta iar vestile pe care le primeste in ultima vreme de la apropiati nu fac decat sa amplifice acest sentiment.

Concret, iata ce i se reproseaza lui Mihai Stoica:

- Chiar daca a fost una din solicitarile lui Becali, Meme nu a reusit nici pana acum sa stinga litigiul dintre club si impresarii jucatorilor brazilieni Elton si Andrey, care cer comisioane in valoare de aproape 300.000 de euro. Steaua a fost data in judecata iar agentii au sanse reale de a castiga acest proces, echipa "ros-albastra" urmand a fi obligata sa plateasca aceste comisioane intr-o perioada in care bugetul este serios afectat de lipsa de lichiditati a patronului.

- Managerul Stelei a urmarit, in ultimele luni, mai multe meciuri in afara tarii, el avand ca sarcina gasirea unor jucatori buni si ieftini care sa poata fi transferati in Ghencea fara a cheltui multi bani. Desi a promis ca va realiza acest lucru, Meme nu s-a intors in tara decat cu atacantul Leandro Tatu, prea putin in opinia patronului.

- Conflictele tot mai dese cu oamenii cu care ar trebui sa colaboreze il fac pe Becali sa se gandeasca tot mai mult la concedierea lui Stoica. In loc sa se ocupe de intarirea lotului Stelei, Meme a avut mai multe contre cu oamenii din staff, el incercand sa-l determine pe latifundiar sa ia masuri drastice, cum ar fi punerea pe liber a lui Narcis Raducan sau reducerea atributiilor lui Valeriu Argaseala.

- Mihai Stoica a "reusit" sa intre in dizgratia lui Teia Sponte, omul numarul 2 de la Steaua si cel mai apropiat sfatuitor al lui Gigi Becali. Acesta s-a saturat de jocurile de culise si de framantarile interne de la echipa si, foarte probabil, el si Becali ii vor da un ultim avertisment lui Meme - fie renunta la orice alta activitate si se ocupa de echipa, fie pleaca.

O decizie in acest caz va fi luata in aceasta saptamana, cand oamenii care se ocupa de Steaua - Becali, Sponte, Stoica, Raducan si antrenorul Ronny Levy - vor avea o intalnire decisiva in care se va pune la punct strategia pentru noul sezon.

Steaua va debuta sambata in noua editie a Ligii 1, in deplasare pe terenul nou-promovatei Vointa Sibiu.

M.D.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Mihai Stoica dat afara Steaua, #Meme Stoica dat afara Steaua, #Becali Meme Steaua, #Teia Sponte Mihai Stoica , #Mihai Stoica
Comentarii
Poza abboby
abboby
rank 2
Cu tiganii si ciobanii sa nu faci afaceri
Poza barabula
barabula
rank 5