O legenda a Stelei il desfiinteaza pe Meme Stoica: "Cel mai mare parvenit din fotbal!"

Luni, 23 Septembrie 2013, ora 16:19
4178 citiri
O legenda a Stelei il desfiinteaza pe Meme Stoica: "Cel mai mare parvenit din fotbal!"

Un nume legendar al Stelei, Tudorel Stoica, a maturat pe jos cu managerul campioanei, Mihai Stoica.

Capitanul echipei de aur a Stelei din a doua jumatate a anulor '80 a reactionat dupa ce Meme i-a criticat in termeni duri pe Emerich Ienei si Anghel Iordanescu.

"Chiar nu mai suport aroganta acestui parvenit in fotbalul romanesc. Vreau sa va spun sincer ca Mihai Stoica este cel mai mare parvenit din fotbalul romanesc. Daca nu era Victor Piturca, caruia si acum trebuie sa-i pupe mainile si picioarele, Meme nu ajungea in viata lui in curtea Stelei.

Vreau sa-i transmit acestui manager sa lase ciocul mic. El chiar nu are pic de rusine fata de Puiu Iordanescu si de nea Imi? Gigi nu ar fi zis niciodata, ca, vezi Doamne, curge rugina din acesti titani ai fotbalui romanesc. Alea sunt vrajelile lui Meme, sunt vorbele lui, dar nu are curajul sa le spuna el din gura. Am jucat noi in alta competitie? Pai, bai desteptule de mare manager ce te dai, tu nu vezi ca trofeul pe care care castigatoarea finalei il ridica deasupra capului este si acum acelasi pe care noi l-am atins si l-am castigat in 1986? Daca noi am castigat marele trofeu, atunci il intreb si eu pe marele manager, cel mai puternic conducator al fotbalului romanesc din toate timpurile, de ce se plimba prin orasele pe unde actuala echipa a Stelei se duce cu Cupa Campionilor si cu Supercupa Europei pe autocar? De ce se mai mandreste cu aceste trofele? Sa astepte sa le castige el, acum, la Steaua, si apoi sa se plimbe cu ele pe autocar. Va rog sa ma credeti ca acest Mihai Stoica cu aroganta lui face Steaua de ras pe unde se duce.

Eu nu am nici o treaba cu omul asta, dar ma doare sufletul cand se apuca el sa vorbeasca despre nea Imi si Puiu Iordanescu. Acest om a facut Steaua de ras pe unde s-a dus. Daca va continua tot asa o sa ajunga sa fie huiduit, din cauza comportamentului sau, pe toate stadioanele. A lovit suporteri, a bruscat ziaristi, ce oare mai trebuie sa faca ca lumea sa-si dea seama ce fel de om este? Intrebati-l pe Marius Stan de Mihai Stoica si cu asta cred ca am zis tot. El vorbeste de Liga Campionilor? Pai ce mare branza a facut el in Liga Campionilor? A participat, s-a plimbat prin aceasta competitie si vad ca tot cu gura mare este. El vorbeste de fotbal? Cred ca daca il puneti acum pe Puiu Iordanescu, la 63 de ani sa loveasca o minge, si il puneti si pe Mihai Stoica, va asigur ca o sa aveti luni bune de cine sa radeti de va prapaditi. Va repet, acest manager vorbeste de fotbal? Hai sa fim seriosi! Dupa ce de abia a castigat la Botosani cu 2-1, vad ca a prins iar curaj. Stati sa vedem cate puncte o sa faca Steaua acum in Liga Campionilor si o sa vedeti voi ca nu o sa-i mai auziti ciocul. Cred ca nea Ion Alecsandescu se intoarce in mormant de pe o parte pe alta cand vede pe ce maini a ajuns clubul Steaua, ce om a ajuns sa-l conduca", a declarat fostul capitan al Stelei pentru Fanatik.

Mihai Stoica a spus despre Iordanescu si Ienei ca nu se pricep la fotbal si ca sunt depasiti de noutatile din domeniu.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Meme Stoica Steaua, #Tudorel Stoica Meme Steaua, #Meme Stoica Iordanescu Ienei , #Mihai Stoica