Scandal monstru dupa Dinamo - Steaua (Video)

Luni, 12 August 2013, ora 07:15
8803 citiri
Scandal monstru dupa Dinamo - Steaua (Video)
Foto: Digi Sport

Derbiul Romaniei dintre Dinamo si Steaua a fost urmat de un scandal monstru intre oficialii celor doua echipe. Imediat dupa fluierul final al meciului, la vestiare a avut loc o altercatie intre managerul Mihai Stoica si mai multi reprezentanti ai clubului Dinamo.

Spiritele au degenerat dupa derbiul Romaniei, iar Mihai Stoica a fost agresat de oficialii dinamovisti, dupa ce i-a provocat, aratandu-le sase degete.

Prin acest gest, Stoica le amintea dinamovistilor ca Steaua a ajuns la a sasea victorie consecutiva in derbi.

Reactia lui Mihai Stoica a dus, insa, la un gest de furie din partea sefilor lui Dinamo. Mai intai, secundul lui Dinamo, Daniel Timofte, l-a lovit pe Stoica cu o sticla in cap.

Acesta a continuat cu ironiile, iar oficialii dinamovisti s-au napustit asupra sa, incercand sa-l bata. In centrul atentiei a fost secretarul general Bogdan Balanescu, tinut cu greu in frau de fortele de ordine.

VIDEO: Apasati aici pentru a vedea incidentele

"Omul acela ma injura fara ca macar sa stiu cine este. I-am zis sa ma injure dupa ce se prezinta", a reactionat Mihai Stoica la Digi Sport.

In schimb, oficialii dinamovisti au acuzat modul in care au reactionat stelistii dupa meci.

"Asa este la Steaua, nu stiu sa se bucure dupa o victorie", a comentat Gigi Multescu.

Steaua invinge Dinamo in derbiul Romaniei

Steaua a castigat derbiul Romaniei in fata lui Dinamo, scor 2-1, prin golurile reusite de Latovlevici si Fai (autogol). Pentru "caini" a inscris Dorin Rotariu.

Dupa acest rezultat, Steaua a acumulat 6 puncte in doua partide, in timp ce Dinamo are 4 puncte in patru partide.

Etapa urmatoare, Steaua va primi vizita lui CFR Cluj, in timp ce Dinamo va intalni in deplasare Corona Brasov.

C.S.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Steaua Dinamo, #incidente Dinamo Steaua, #incidente Mihai Stoica , #Mihai Stoica