Anunt incredibil despre Steaua: "Au pierdut tot, s-a terminat!"

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 09:20
8197 citiri
Anunt incredibil despre Steaua: "Au pierdut tot, s-a terminat!"
Foto: Radio Sport Total FM

Fostul capitan al Stelei, Tudorel Stoica, a facut o dezvaluire incredibila despre situatia de la echipa lui Gigi Becali, pe fondul conflictului aparut cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Tudorel Stoica sustine ca are informatii din cadrul MApN, conform carora echipa lui Becali a pierdut si palmaresul, odata cu numele, emblema si culorile.

"Echipa asta de acum, FCSB, nu a pierdut doar culorile, numele si emblema. A pierdut si palmaresul, a pierdut tot! Va avea palmaresul din 2003. Restul raman la Clubul Sportiv al Armatei. S-a terminat cu Steaua lui ecali", a spus Tudorel Stoica la postul Sportro.

Tudorel Stoica a mai afirmat ca in viitorul apropiat va aparea o noua echipa de fotbal Steaua.

"Sunt convins ca va aparea un nou om de afaceri care sa preia acest brand si sa-l duca mai departe", a mai spus Stoica.

Oficialii campioanei Romaniei au anuntat ca in retur echipa de fotbal va juca sub numele FCSB, cu o noua emblema.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anuntat, in urma cu o saptamana, ca a ajuns la un acord cu echipa de fotbal pentru folosirea cu drept temporar a marcii, conform unui comunicat de presa, dar oficialii campioanei au precizat ca nu se vor prevala de acest drept.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#conflict marca Steaua, #Gigi Becali pierde Steaua , #stiri Steaua