Armata ameninta ca va da UEFA in judecata: Ii notificam si pe ei

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 20:23
8007 citiri
Armata ameninta ca va da UEFA in judecata: Ii notificam si pe ei
Foto: UEFA

Clubul Sportiv al Armatei Steaua (Unitatea Militara 02301 Bucuresti) a anuntat ca intentioneaza sa trimita o notificare si catre UEFA prin care va ameninta forul european cu trimiterea in judecata in cazul in care va mai numi echipa lui Gigi Becali "Steaua".

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, spune ca la inceputul saptamanii viitoare va notifica si UEFA, dupa ce vineri a trimis adrese catre LPF si FRF prin care informa forurile ca vor fi date in judecata daca vor continua sa foloseasca numele "Steaua".

"Ne deranjeaza ca cei de la FRF si LPF accepta echipa lui Becali in competitie cu numele Steaua. I-am somat si i-am anuntat ca ne vom rezerva dreptul sa ii actionam in judecata pe toti cei care mai folosesc numele Steaua, desi nu au acordul nostru, ma refer aici la toata lumea. LPF si FRF nu trebuie sa mai primeasca in competitiile lor echipa lui Becali cu numele Steaua.

In favoarea noastra avem si o hotarare judecatoreasca pe care sefii fotbalului romanesc nu doresc sa o puna in aplicare. Pentru acest lucru vom trimite si o notificare oficiala la UEFA", a spus Talpan pentru Fanatik.

CSA Steaua a trimis notificari catre LPF si FRF pentru a solicita interzicerea numelui Steaua Bucuresti cand vine vorba despre echipa patronata de Gigi Becali.

Totodata, Armata a solicitat si retrogradarea Stelei din prima liga.

Armata le-a cerut si reprezentantilor presei sa nu mai foloseasca numele Steaua Bucuresti, sub amenintarea unor procese.

In decembrie 2014, Armata a castigat definitiv la ICCJ marca Steaua. Echipa lui Becali a folosit o noua marca, numita "FCSB", dar in campionat si in cupele europene a continuat sa joace sub numele FC Steaua Bucuresti, asa cum este inscrisa si la Registrul Comertului.

In momentul de fata, Armata si echipa lui Becali mai au pe rol un proces in privinta numelui inscris la Registrul Comertului. Tribunalul Bucuresti i-a dat castig de cauza echipei lui Becali, dar procesul va continua la Curtea de Apel.

Dupa verdictul favorabil de la Tribunalul Bucuresti, echipa lui Becali a renuntat la "FCSB" si in actiunile comerciale si sportive a redevenit "FC Steaua Bucuresti".

C.S.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Armata judecata UEFA, #armata nume Steaua, #Armata proces Steaua , #stiri Steaua