Armata explica de ce vrea aproape 37 de milioane de euro de la Steaua lui Becali

Miercuri, 03 August 2016, ora 18:05
7338 citiri
Armata explica de ce vrea aproape 37 de milioane de euro de la Steaua lui Becali
Foto: Facebook/ CSA Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a explicat, miercuri, de ce a trimis Stelei lui Gigi Becali o notificare prin care solicita aproape 37 de milioane de euro.

Reprezentantii CSA sustin, prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com, ca intreaga procedura de valorificare a marcii "Steaua" urmeaza litera legii, trimiterea notificarii fiind un astfel de pas.

In continuare, militarii spun ca nu se afla in razboi cu echipa lui Becali si, mai mult, anunta ca sunt gata sa se aseze la masa negocierilor.

Ziare.com va prezinta comunicatul integral al celor de la Clubul Sportiv al Armatei:

Ne exprimam speranta ca atat reprezentantii FCSB, cat si publicul interesat de evolutia acestei situatii, inteleg faptul ca procesul de valorificare a marcii "Steaua Bucuresti" nu a fost declansat in urma unei decizii arbitrare, ci vine ca o evolutie in logica legii, singura conduita posibila, impusa de decizia definitiva a ICCJ, care a creat obligatii legale ce nu pot fi ignorate sau amanate.

Reiteram faptul ca motivatiile CSA in aceasta problema tin doar de respectarea rigorilor legii, de derularea tuturor procedurilor cu maxima transparenta, in mod corect si cinstit, cu respect si pasiune pentru performanta fotbalistica a echipei de fotbal din toate perioadele sale de existenta, dar mai ales pentru viitorul fotbalului ros-albastru. Nu a fost exclusa, niciodata, nicio forma de colaborare si nu a fost inchis niciun canal de discutie.

Citeste mai mult despre notificarea trimisa de Armata

Ca atare, notificarea cu privire la valoarea prejudiciului generat de folosirea marcii "Steaua Bucuresti" in perioada 2004-2014, fara acordul detinatorului de drept, nu reprezinta o noua "etapa" dintr-un ipotetic "razboi" purtat intre CSA si FCSB, ci simpla parcurgere a unei etape formale impusa de cadrul legal pentru stingerea acestui litigiu.

Citeste si care a fost reactia lui Gigi Becali

Ca stelisti, sustinem preocuparea si sperantele pe deplin justificate ale suporterilor ros-albastri pentru rezolvarea cat mai rapida a acestei probleme. Singura cale pentru atingerea acestui deziderat este disponibilitatea la dialog a ambelor parti. Numai astfel se pot identifica solutiile legale si corecte, riguroase si durabile. Va asiguram, in termeni fotbalistici, ca echipa CSA nu a avut si nu va avea ca tactica de joc "tragerea de timp". In acelasi timp, intelegem ca intr-un joc guvernat de fair-play este nevoie ca ambele echipe sa respecte aceleasi reguli.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Steaua Armata proces bani, #Steaua bani Armata , #stiri Steaua