Armata infiinteaza noua Steaua: Cine e primul om de afaceri dornic sa investeasca

Luni, 16 Mai 2016, ora 16:01
11937 citiri
Armata infiinteaza noua Steaua: Cine e primul om de afaceri dornic sa investeasca
Foto: Arhiva personala

La cateva zile dupa ce Armata a anuntat ca va organiza "o licitatie internationala" pentru a infiinta o noua echipa de fotbal Steaua, a aparut deja primul om de afaceri care si-a manifestat intentia de a participa.

Este vorba despre omul de afaceri Eduard Koler (foto dreapta), din Severin, care spune ca a infiintat deja o societate comerciala din dorinta de a prelua marca Steaua de la Armata.

Koler, membru in masonerie, are aceasta intentie inca de anul trecut, dar acum a revenit in prim-plan dupa anuntul facut de Armata saptamana trecuta.

El afirma ca intreg procesul ar mai putea dura insa ceva timp intrucat Armata se judeca in continuare cu Gigi Becali, de la care ar spera sa obtina despagubiri in valoare de 130 de milioane de euro.

"Ei vor merge in Justitie. Armata nu poate sa cedeze. CSA nu are dreptul sa cedeze prin lege. Si ei nu pot sa cedeze niste lucruri pe care le detin, cu titlu gratuit, catre X sau catre Y, fara sa aiba niciun fel de castig. Numai ca lucrurile astea vor dura. Nu ne ramane decat sa asteptam pana cand se linistesc lucrurile si... Mie imi place ideea asta: vor face licitatie internationala.

Vine cineva sa cumpere sigla, marca, sa inregistreze echipa, dar sa inregistreze echipa pe locul FCSB-ului, nu in Liga a 4-a sau a 5-a, cum voiau ei. E aberant: in 1999 dai locul 1 din clasament si te inregistrezi dupa 15 ani in Liga a 5-a. Pai? E o anomalie. Asteptam sa vedem ce se rezolva in justitie si dupa aceea... Noi, oricum... Societatea este facuta", a spus Koler pentru ProSport.

Armata anunta ca va infiinta o noua echipa de fotbal Steaua - cum va fi finantata

Intr-un interviu acordat Ziare.com in luna decembrie a anului trecut, Eduard Koler, care are afaceri in domeniul naval, spunea ca va infiinta o societate pe actiuni, urmand ca fiecare suporter sa poata cotiza, dupa modelul unor cluburi precum FC Barcelona sau Benfica.

Eduard Koler mentiona ca presedintele viitorului club va fi ales prin vot, urmand ca in conducere sa fie cooptate si persoane din istoria Stelei.

De asemenea, Koler a precizat ca discutiile cu Armata privind preluarea marcii Steaua au demarat inca de anul trecut.

Eduard Koler este un om de afaceri severinean ce deruleaza afaceri in domeniul naval in Romania si Belgia. Nu se cunosc insa date despre averea sa.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Eduard Koler Steaua, #echipa noua Steaua , #stiri Steaua