Becali a facut o criza de nervi in direct la TV in cazul boicotului de la echipa nationala

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 20:25
8643 citiri
Becali a facut o criza de nervi in direct la TV in cazul boicotului de la echipa nationala
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a avut o reactie dura in timpul unei emisiuni televizate cand a vorbit despre refuzul jucatorilor de la Steaua de a merge la echipa nationala pentru cantonamentul lui Anghel Iordanescu.

Patronul Stelei l-a atacat dur pe selectioner, spunand ca Anghel Iordanescu este un dictator care "nu poate decide pe banii lui".

"Ce masuri? Luam dupa ureche? Hai, domnule, ne luam dupa Iordanescu! Ce naiba, mai vorbesc acum si de Iordanescu. Vreti pe banii mei sa decida Puiu Iordanescu? S-a terminat vremea lui Ceausescu! Nu mai poate sa decida Puiu Iordanescu pe banii lui Becali! Facem ce vrea Puiu Iordanescu pentru ca este el general?", a spus Becali la Digi Sport Special.

Apoi, Becali a povestit cum au decurs discutiile cu Anghel Iordanescu in privinta convocarii jucatorilor.

"Hai sa va spun toata bucataria. Puiu a zis la inceput ca o sa ia trei si trei jucatori, dar sa nu se afle. Eu am gresit ca am vorbit cu voi si s-a aflat. S-a trezit orgoliul in el si a vrut sa arate cat de important este el si ca impune. Bai, Tata Puiu, impune-te pe banii tai si acasa la tine! Nu acasa la mine si pe banii mei! Nu mai suntem la Ceausescu! Nu se mai poate, gata! Uite ca nu mai e Mircea Sandu! A venit Burleanu, baiat destept, care spune ca s-a schimbat generatia!", a mai spus Becali.

"N-au cum sa nu ia jucatori de la Steaua la EURO. Sunt morti fara Steaua. Ce sa faca fara Papp, Stanciu si Marica?", a continuat Becali.

In ceea ce priveste posibilitatea ca jucatorii de la Steaua sa fie suspendati, asa cum avocatul Catalin Ciubota a afirmat luni pentru Ziare.com, Gigi Becali a sustinut ca acest lucru nu este adevarat.

"Catalin Ciubota nu stie. Regulamentul intern este regulamentul FIFA si UEFA. Hotararea Comitetului Executiv este despre Selectionata Divizionara A, nu despre echipa nationala. Comitetul Executiv a hotarat sa se faca acest cantonament, nu poate sa impuna. Am discutat si cu presedintele Federatiei si cu secretarul general si au zis ca daca vrem sa dam, dam, daca nu, nu, ca nu ne pot face nimic", a conchis Becali.

Selectionerul Anghel Iordanescu a cerut, luni, sanctionarea fotbalistilor de la Steaua dupa ce acestia nu s-au prezentat pentru cantonamentul din Turcia.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#boicot echipa nationala Steaua, #boicot Steaua Gigi Becali , #stiri Steaua
Comentarii
Poza ahmedinejad
ahmedinejad
rank 5
Patronul Stelei l-a atacat dur pe Gigi Becali, ....