Clubul Sportiv al Armatei, reactie oficiala in razboiul cu Steaua

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 12:50
7118 citiri
Clubul Sportiv al Armatei, reactie oficiala in razboiul cu Steaua
Foto: Epoch Times

Clubul Sportiv al Armatei a oferit, prin vocea comandantului sau, colonelul George Boroi, o reactie oficiala in disputa cu Steaua.

Acuzat de conducerea ca a refuzat orice fel de negociere pe tema marcii "Steaua", seful clubului Armatei sustine ca lucrurile stau invers.

Colonelul Boroi a declarat ca i-a asteptat pe cei de la Steaua la negocieri, insa acestia au fost cei care au declinat propunerea de a discuta. Mai mult, acesta crede ca echipa lui Gigi Becali nici nu este interesata de marca pe care a pierdut-o la tribunal.

"I-am asteptat si continuam sa-i asteptam pe colegii de la fotbal la tratative, insa impresia noastra e ca s-au retras, ca nu mai vor! Domnul Argaseala m-a sunat de cateva ori, nu si domnul Duckadam, cu care n-am vorbit niciodata, dar rezolvarea problemei s-a amanat.

In fond, ce-ar trebui sa intelegem noi, ca reprezentanti ai MApN, din faptul ca, in loc sa vina la negocieri, oamenii lui Gigi Becali pregatesc o alta sigla ori au si realizat-o?!", a declarat Boroi, conform blogului jurnalistului Ovidiu Ioanitoaia.

Comandantul CSA Steaua a mai precizat ca niciodata, pana acum, nu a fost avansata vreo suma pe care echipa lui Becali ar fi urmat s-l plateasca pentru marca.

"N-am discutat nimic despre vreo suma care ar urma sa fie platita de FC, nici mare, nici mica", a incheiat Boroi.

Steaua a pierdut procesul cu Armata si nu mai are dreptul sa foloseasca marca "Steaua", pe care a inregistrat-o la OSIM in 2004.

Campioana a pierdut astfel emblema, numele si culorile, juristul Clubului Sportiv al Armatei sustinand ca nici macar palmaresul nu va ramane al echipei lui Gigi Becali.

Dezastru pentru Steaua dupa razboiul cu Armata: Nu putem folosi nici numele

Cele doua parti asteapta motivarea sentintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a stabili ulterior ce anume mai poate folosi formatia din bulevardul Ghencea.

In plus, Armata a refuzat sa negocieze cu cei de la Steaua conditiile in care marca pe care acum o detin in exclusivitate poate fi folosita in continuare de echipa de fotbal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Steaua razboi Armata, #Steaua Becali armata, #Steaua marca Armata, #Steaua schimba emblema , #stiri Steaua