Cum a ratat Steaua un meci de vis cu Barcelona

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 13:41
1675 citiri
Cum a ratat Steaua un meci de vis cu Barcelona

Steaua ar fi putut disputa un meci amical de vis, cu FC Barcelona, insa "ros-albastrii" au ratat aceasta oportunitate.

Compania care sustine ca ii va aduce pe Messi & Co. in Romania, pentru un meci cu Dinamo, le-a propus mai intai celor de la Steaua aceasta partida, insa Gigi Becali a refuzat pentru ca nu primea nici un ban.

Adrian Thiess, reprezentantul celor dela Mediaconsulta, spune ca aceasta companie se va ocupa de organizare. Tot ea va plati onorariul Barcelonei, in jur de 1,5 milioane de euro, insa ea va incasa si banii din bilete sau drepturi TV, clubul roman avand doar obligatia de a se prezenta la meci.

Becali a dorit sa scoata cativa euro si a refuzat atunci cand a aflat ca nu castiga nimic.

"Prima data la Steaua m-am gandit. A fost finala din '86 dintre cele doua echipe si s-ar fi legat din acest punct de vedere, dar cand i-am expus detaliile domnului Becali, el a ridicat pretentii financiare incredibile, care mi-au starnit zambete.

Atunci am apelat la Dinamo pentru ca stiam ca oamenii de acolo sunt foarte receptivi si ca ne putem intelege imediat. Asa a si fost. Si-au dat seama imediat ce inseamna un amical cu Barcelona. Dar sa fie clar, de organizare s-au ocupat Mediaconsulta si Adrian Thiess, nu Dinamo! Ei sunt doar partenerii nostri, dar nu platesc niciun ban, cum nici Steaua n-ar fi platit", a spus Thiess in editia tiparita a Prosportului.

Amicalul dintre Dinamo si Barcelona ar trebui sa se dispute in data de 11 august, conform organizatorului.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Steaua amical Barcelona, #Becali amical Steaua Barcelona, #amical Dinamo Barcelona 2012 , #stiri Steaua