Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dezorganizarea organizata de la Steaua (Opinii)

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 14 Februarie 2011, ora 07:32
2547 citiri
Dezorganizarea organizata de la Steaua (Opinii)

Situatia de la Steaua ar putea fi una extrem de amuzanta, daca nu ar fi atat de trista sau chiar tragica. Recent anuntata intrare in silenzio stampa, dintr-un motiv atat de pueril ca nu merita discutat, este combatuta din interior de patronul Becali si presedintele Duckadam.

Astfel, daca managerul general al clubului "ros-albastru", Mihai Stoica, furios nevoie mare pe presa de scandal care, spre surprinderea lui, cauta scandalul, refuza sa mai vorbeasca despre echipa cu reprentantii mass-media, interzicandu-le interviurile si antrenorilor sau jucatorilor, nelipsitii de la TV, Becali si Duckadam, nu pot fi opriti de nimeni.

Mai mult, latifundiarul, care are interventii nenumarate pe parcursul unei singure zie, da in continuare "sfaturi" publice despre tactica ce trebuie adoptata de echipa sau de jucatorii ce ar trebui introdusi in teren.

Daca la prima vedere, dezorganizarea si lipsa de coeziune sunt evidente, la o primire mai atenta lucrurile nu stau chiar asa.

Probabil ca managerul Meme Stoica, fost analist sportiv cu un succes discutabil pana sa semneze cu Steaua, a considerat ca publicul este mai interesat de "indicatiile tactice" date de Gigi Becali la orice ora din zi sau noapte, asa ca le-a interzis jucatorilor si antrenorilor sa aiba tupeul de a-si contrazice patronul.

Este, desigur, o ironie, insa aceasta nu poate fi atat de departe de adevar in conditiile in care supararea managerului este de neinteles, scandalul pe care el il arata cu degetul si care ar fi condus la intrarea in silenzio stampa fiind unul artificial si de mica amploare.

Finalul ultimei partide de verificare l-a gasit pe Gigi Becali la televizor, vorbind despre jocul formatiei sale, pe care l-a analizat desi a recunoscut ca nu l-a vazut, preferand un joc de carti. Tot latifundiarul a fost cel care si-a avertizat antrenorul asupra titularizarii tanarului Gardos, in caz contrar urmand a se "implica" personal. Ce inseamna aceasta "implicare", ramane de vazut.

Finalul aceleiasi partide amicale, cu Debrecen, l-a gasit pe antrenorul Marius Lacatus ingandurat si destul de nervos. Dar nu si-a contrazis patronul pentru ca e in silenzio stampa.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#dezorganizare organizatata Steaua, #Steaua silenzio stampa, #Mihai Stoica manager Steaua , #stiri Steaua