Dezvaluire incredibila din vestiarul Stelei: Toti fotbalistii vor sa plece!

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 07:18
7270 citiri
Dezvaluire incredibila din vestiarul Stelei: Toti fotbalistii vor sa plece!

Lucrurile nu sunt deloc roze in Ghencea iar acest lucru s-a vazut foarte bine duminica seara, atunci cand un fotbalist al gruparii ros-albastre a povestit ce s-a intamplat la vestiar in pauza meciului cu Sheriff Tiraspol.

Jucatorul a vorbit sub protectia anonimatului in cadrul emisiunii Fanatik Show, de pe Digi Sport, povestind ce a facut Gigi Becali in vestiar, scandalul incepand inainte de fluierul de start al partidei din Europa League, informeaza Prosport.

"Totul a inceput inainte de meci, la sedinta tehnica. Prima data s-a luat de mine ca cica am fost praf la meciul cu Gaz Metan si m-a amenintat ca ma trimite la echipa a doua.

S-a luat de Tatarusanu si acesta a lasat capul in jos, era penibil pentru ca Tatarusanu e mai inalt decat domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tatarusanu, care a iesit si a trantit usa si geamul, iar pe partea cealalta era Ghionea. N-ati vazut ca Ghionea avea un bandaj la cap? Tatarusanu s-a lovit la cap. Mister nu era in vestiar la sedinta tehnica. Ne este frica sa mai jucam", a marturisit fotbalistul Stelei.

Acesta a continuat spunand cum a decurs prima confruntare dintre Becali si Bergodi.

"Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai vazut in viata mea asa nervos. A inceput sa-i zica lui Bergodi: 'Ce, eu dau bani la echipa asta si am voie sa vorbesc. Poate vreau sa-i mobilizez'. atunci Bergodi a zis ironic: 'Bine domnule Becali, daca vrei sa vorbim pe bani...'. L-a facut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea sa ma uit la el, imi era frica. Dupa aia s-a luat de Bergodi si i-a zis: 'Ce te uiti asa la mine, ce crezi ca esti cel mai tare antrenor, ce sunt fitele astea?'.

Bergodi s-a ridicat nervos de credeam ca o sa-l bata pe Gigi, dar i-a pus doar mana pe umar si l-a impins usor afara. Mister era rosu de suparare, dar i-a zis calm lui Becali ca nu e momentul sa existe discutia asta, poate mai incolo, nu e cel mai potrivit moment. Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a inchis usa prin interior sa nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nicio sedinta tehnica

Mi-a zis un coleg ca nici nu le mai vine sa joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si sa se termine cu circul asta. Ne este frica sa intram pe teren, daca dam o pasa gresita ne tremura picioarele pentru ca ne desfiinteaza dupa meciuri, ne face praf. Toti fotbalistii vor sa plece. Nu e corect ce s-a intamplat cu Bergodi. Cand am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat ca se poate intampla asa ceva.

Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frica de Becali, ei au experienta. Doar noua ne tremura picioarele. Intr-adevar, sunt bani, sunt conditii, dar atmosfera a devenit insuportabila si nu poti sa faci performanta in conditiile astea", a incheiat fotbalistul Stelei.

Cristiano Bergodi a fost dat afara de la Steaua dupa meciul ros-albastrilor cu Sheriff Tiraspol, Gigi Becali acuzandu-l ca nu l-a lasat sa intre in vestiar in pauza partidei.

Chiar a doua zi latifundiarul a anuntat ca Mihai Stoichita va pregati Steaua dupa demiterea lui Bergodi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#dezvaluire vestiar Steaua, #scandal Becali Bergodi, #jucatori Steaua , #stiri Steaua