Doi fotbalisti de la Steaua, transportati de urgenta la spital

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 08:58
4304 citiri
Doi fotbalisti de la Steaua, transportati de urgenta la spital
Foto: DigiSport

Doi fotbalisti de la Steaua au ajuns, duminica seara, pe mana medicilor, ei fiind transportati de urgenta la spital dupa doua accidentari stupide.

Paul Parvulescu a fost titular pentru "ros-albastri" in meciul cu CSMS Iasi, insa a rezistat pe teren doar o repriza.

Jucatorul de banda a fost lovit de colegul sau, portarul Ciprian Tatarusanu, in urma unei faze banale. Goalkeeperul a incercat sa respinga un balon, insa si-a lovit coechipierul in zona coastelor, acesta prabusindu-se imediat la pamant.

Staff-ul medical a intervenit prompt si se parea ca totul decurge bine, insa, la pauza, Parvulescu a scuipat sange, astfel ca s-a luat decizia trimiterii acestuia la spital.

In finalul primei parti a jocului, golgheterul Raul Rusescu a fost lovit si el. Culmea, tot de un coleg!

A fost o faza incalcita de atac a Stelei in urma careia Rusescu a cazut, dupa un duel cu un adversar. Chipciu, venit din spate, a incercat sa inscrie, dar a "sters" fruntea coechipierului sau cu cramponale, provocandu-i o sangerare abundenta.

Staff-ul medical al echipei din Ghencea i-a aplicat lui Rusescu un bandaj urias, insa antrenorul Laurentiu Reghecampf a decis sa nu riste nimic.

Astfel ca, la pauza meciului de duminica seara, Rusescu si Parvulescu au luat drumul Spitalului Militar Central. Atacantul a fost ceva mai norocos, fiind externat dupa ce rana i-a fost cusuta. Situatia lui Parvulescu este inca neclara deoarece medicii suspecteaza o dubla fractura de coaste, dar si perforarea unui plaman.

Paul Parvulescu a ramas internat peste noapte, urmand ca luni sa primeasca un diagnostic precis.

Jucatorii si antrenorii Stelei au mers la colegul lor, la spital, imediat dupa fluierul de final.

Steaua a castigat meciul cu CSMS Iasi, scor 3-1, si si-a consolidat avansul din fruntea clasamentului Ligii 1.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#jucatori Steaua spital, #Rusescu spital Steaua, #Parvulescu spital Steaua, #Rusescu Parvulescu accidentati , #stiri Steaua