Emotionant: Trauma traita de un copil in varsta de 9 ani in Ghencea

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 08:39
4127 citiri
Emotionant: Trauma traita de un copil in varsta de 9 ani in Ghencea
foto: Gsp

Un copil in varsta de doar 9 ani a dorit sa-si manifeste afectiunea fata de echipa pe care o iubeste, Steaua Bucuresti, insa fortele de ordine si oficialii LPF i-au produs o adevarata trauma.

Il cheama Marius Ciobanu, a implinit recent 9 ani, iar Steaua este unul dintre cele mai importante lucruri din viata sa.

Junior al clubului din Ghencea, pustiul este prezent la fiecare meci de acasa, iar vineri seara, cu FC Vaslui, a incercat sa-si arate dragostea pe care o are fata de Steaua printr-un banner cu mesajul: "Vreau si eu ceva: Steaua campioana!"

Reactia stewarzilor si a oficialilor LPF a fost insa incredibila. Acestia s-au indreptat in forta catre pustiul in varsta de 9 ani si i-au smuls bannerul, incercand sa-l confiste.

Motivul? "Nu e pe lista cu bannere admise. Pustiul nu are autorizatie sa puna un banner!", a explicat observatorul LPF, Gheorghe Nedelescu.

Imediat, copilul a inceput sa planga, fiind cu greu calmat de cei din jurul sau. Observatorul LPF a incercat un compromis, dar totul s-a transformat intr-o amenintare. Nedelescu a uitat ca are in fata un copil de doar 9 ani si i-a transmis: "Uite, ti-l dau inapoi, dar daca-l mai afisezi, te dau afara din stadion!"

Dupa ce si-a stapanit cu greu lacrimile, pustiul care iubeste Steaua a luat bannerul, l-a ascuns, si a urmarit infrangerea favoritilor sai.

Ajuns acasa, el si-a manifestat inca o data dezamagirea fata de modul in care a fost tratat in Ghencea.

"Am muncit toata ziua la acest baner, am vopsit si gresia in casa, m-a certat si mami pentru mizerie, dar mi-a iesit bannerul. Mi l-au luat observatorul si cei de la paza! De ce? Ce-am facut? Asta e visul meu: vreau s-o vad pe Steaua campioana! E ceva rau in asta?!", a spus Marius Ciobanu.

Lumea fotbalului a tabarat pe el

Povestea emotionanta a bannerului confiscat din Ghencea nu i-a sensibilizat pe Dumitru Dragomir si Gigi Becali.

Finantatorul Stelei considera ca pustiul a primit o lectie care-i va fi utila pe viitor.

"Nu e voie si gata! Copilul trebuie educat de mic si cu asta basta! Nu are voie cu banner! Ce, l-au batut? I-au dat o palma? Maine-poimaine o sa apara cu bannere cu p***rica si cu altele!", a comentat Becali.

In schimb, Dragomir i-a cerut pustiului sa faca rost de autorizatie in cazul in care vrea sa mai afiseze bannere.

"Domnule, observatorul a procedat conform regulamentului. Pustiul nu avea autorizatie si cu asta basta!", a conchis seful LPF.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#banner confiscat copil in Ghencea, #masuri abuzive Jandarmerie, #Steaua Vaslui 0 1 , #stiri Steaua