Exclusiv: Vezi cine i-ar putea lua locul lui Lacatus la Steaua

Luni, 07 Martie 2011, ora 09:54
3784 citiri
Exclusiv: Vezi cine i-ar putea lua locul lui Lacatus la Steaua

Marius Lacatus si Steaua se vor desparti, aproape sigur, saptamana aceasta, dupa intalnirea pe care (inca) tehnicianul "ros-albastrilor" o va avea cu Gigi Becali.

Finantatorul Stelei a anuntat duminica seara ca "daca Lacatus pleaca, atunci vor conduce echipa Caramarin si cu Edy Iordanescu. Ce rost are sa-i dau bani altui antrenor?".

In realitate, lucrurile nu stau deloc asa, Becali si Meme Stoica avand deja o lista cu posibili inlocuitori ai lui Marius Lacatus.

Conform unor surse apropiate gruparii din Bulevardul Ghencea, pe lista respectiva se afla patru antrenori: Gica Hagi si Mihai Stoichita - favoritii lui Gigi Becali, respectiv israelianul Ronny Levy si italianul Walter Zenga, care sunt pe placul managerului general.

Ar mai fi Cosmin Olaroiu, care e dorit si de Gigi Becali, si de Mihai Stoica, insa amandoi sunt constienti ca Oli e imposibil de adus, fiind pe punctul de a semna un contract regesc cu o grupare din Emiratele Arabe Unite.

Steaua, umilita de FC Brasov

Becali: De ce sa-l mai tin pe Lacatus?

Situatiile celor patru

Ronny Levy pare favorit sa preia Steaua, chiar daca in ianuarie a semnat cu Beitar Jerusalim. Tehnicianul israelian, care a dus-o sezonul trecut in Liga Campionilor pe Unirea Urziceni, e bun prieten cu Mihai Stoica si a afirmat recent: "oricand m-as intoarce in Romania, mai ales daca ar fi cazul sa colaborez cu Meme".

Totusi, cel mai dorit e Gica Hagi, insa sansele ca acesta sa vina in Ghencea sunt foarte mici. Ca si demis de la Galatasaray, "Regele" nu va accepta cu siguranta sa preia din nou o echipa aflata in degringolada, asa cum a procedat in cazul gruparii de pe malul Bosforului.

De asemenea bun prieten cu Mihai Stoica, Zenga are si el sanse destul de mici sa se intoarca la carma "ros-albastrilor". In prezent, tehnicianul italian antreneaza gruparea Al-Nasr, din Emiratele Arabe Unite, plus ca, in cazul in care i-ar parasi pe arabi, mai multe echipe din Italia si-au anuntat deja interesul pentru serviciile sale, printre care si Sampdoria.

Ultimul pe lista e Mihai Stoichita - solutia de avarie a Stelei - liber de angajament, dupa ce-a fost concediat de la AEL Limassol. "Lippi" a mai antrenat-o in acest sezon pe Astra Ploiesti, precum si Levy pe Unirea Urziceni, dar la cum sunt de respectate regulamentele in Liga 1, n-ar fi o problema.

Oricine ar veni dintre cei patru ar fi cel de-al 5-lea antrenor al Stelei in acest sezon, dupa Victor Piturca, Ilie Dumitrescu, Edy Iordanescu si Marius Lacatus.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#nou antrenor Steaua, #inlocuitor Marius Lacatus Steaua, #Lacatus demisie demis Steaua , #stiri Steaua