Fane Sames a murit cu Steaua in suflet

Luni, 18 Iulie 2011, ora 10:12
5140 citiri
Fane Sames a murit cu Steaua in suflet

Decesul lui Stefan Sames i-a socat si indurerat pe toti cei care l-au cunoscut pe fostul fotbalist al Stelei. Desi suferea de cancer, tumoarea dezvoltandu-se intr-o zona ce nu putea fi operata, nimeni nu se astepta ca in nici jumatate de an antrenorul care in iarna se ocupa de juniorii "ros-albastrilor" sa ne paraseasca.

Sames s-a dus intre cei drepti, insa nu a uitat niciodata de clubul care l-a format, la care s-a consacrat si care l-a aruncat in cele din urma ca pe o masea stricata, declansandu-i poate boala care i-a adus sfarsitul.

Sotia sa, Lorena, marturiseste, in editia tiparita a Gazetei Sporturilor, ca Stefan se astepta la acest sfarsit si ca i-a scris, nemaiputand vorbi din cauza tratamentului, ca isi va urmari echipa de suflet chiar si din ceruri, desi a fost dat afara pe usa din dos.

"Mi-a scris mai demult ca si de acolo, din Ceruri, n-o sa-i uite pe cei de la Steaua care si-au batut joc de el. Si ca, daca o sa poata, o sa-i urmareasca de acolo", a povestit sotia lui Sames.

Tot ea a dezvaluit ca fostul, de acum, sot si-a dorit ca la inmormantarea lui sa fie prezenti toti colegii alaturi de care a jucat, chiar daca unii dintre acestia, avand situatii materiale mai mult decat infloritoare, au ezitat sa-i intinda o mana de ajutor.

"Mi-a scris ca si-ar dori sa vina la imormantare toti colegii lui. Zicea ca vrea sa vina fotbalistii, ca si el a fost fotbalist, nu jucator de fotbal", a marturisit sotia sa.

Ultima zi din viata lui Sames

Lorena Sames a dezvaluit ca fostul mare fotbalist s-a simtit, surprinzator, foarte bine in ultima lui zi pe pamant. Durerile de cap i-au disparut ca prin farmec si i-a revenit si buna dispozitie.

"Ii disparusera durerile de cap. Glumea cu mine, tot imi cerea hartie si pix sa scrie. Nu incepea nici o zi fara sa scrie despre noi. Ne-am iubit neconditionat. Noi nu ne-am certat decat din cauza televizoarelor, ca toate erau date mereu pe canale de sport. Voia sa fie informat, sa stie tot. Imi scria si despre familie, mai ales despre nepotul nostru, Stefan, care era sufletul lui. Aveti grija. Sa ma simta Stefan mereu prin voi!, imi transmitea. Apoi au venit medicii. I-au spus ca s-a vindecat locul de unde se rupsese prima bucata de tumoare si ca ii vor scoate canula. De a doua zi urma sa primeasca hrana solida. A si glumit, a scris un bilet in care spunea ca ar vrea sa manance limba cu masline".

Din pacate, sambata noaptea, cancerul l-a invins pe Fane Sames, acesta parasind aceasta lume cu regretul concedierii de la Steaua, regret pe care nu l-a ascuns niciodata.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sames mort Steaua suflet, #Sames mort cancer, #Stefan Sames Steaua, #Stefan Sames deces , #stiri Steaua