Florin Talpan vrea sa fie noul comandant al CSA Steaua: E sustinut de legendele echipei si de suporteri

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 19:15
6213 citiri
Florin Talpan vrea sa fie noul comandant al CSA Steaua: E sustinut de legendele echipei si de suporteri
Foto: Arhiva personala

Florin Talpan, omul care l-a lasat pe Gigi Becali fara marca si numele "Steaua", intentioneaza sa depuna o cerere pentru a deveni noul comandant al CSA Steaua.

Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca Florin Talpan se gandeste la aceasta varianta de cateva luni, considerand ca merita o promovare in urma victoriilor pe care le-a obtinut in instanta in procesele cu societatea condusa de Gigi Becali.

Talpan se bucura de sprijinul unor fotbalisti legendari de la Steaua, precum Victor Piturca, Miodrag Belodedici si Tudorel Stoica. De asemenea, suporterii de la Peluza Sud considera si ei ca Talpan merita o promovare.

"Il cunosc de mult timp si tot timpul a vorbit bine. A demonstrat ca este un bun profesionist in domeniul sau si nu degeaba a fost trimis in Afganistan, unde si-a facut treaba foarte bine, a avut note foarte bune. E de foarte mult timp in club, este un om care a dus pana la capat procesul cu FCSB. Eu pot sa spun doar lucruri frumoase despre el pentru ca este un bun profesionist", a afirmat Miodrag Belodedici pentru Ziare.com.

De asemenea, Victor Piturca este de parere ca "Florin Talpan merita titlul pentru omului 2016" si crede ca fara el procesele cu societatea lui Becali nu ar fi fost castigate.

In acest moment, Florin Talpan este juristul CSA Steaua si s-a ocupat de procesele din ultimii ani cu societatea condusa de Becali, in care a aratat ca Gigi Becali a folosit ilegal marca si numele Steaua.

Pe langa aceste procese de referinta, Talpan a reusit sa recupereze in instanta si datorii mai vechi pe care Gigi Becali le avea fata de CSA Steaua.

In ultima luna, Talpan si-a acuzat constant superiorii ca i-au pus bete in roate in conflictul cu societatea lui Becali. El sustine ca noua echipa de fotbal a Armatei ar fi putut fi astazi in Liga a III-a daca solicitarea de a infiinta o echipa de fotbal nu ar fi fost blocata de George Boroi in 2015.

Florin Talpan are in acest moment gradul de locotent-colonel. El activeaza in cadrul CSA Steaua din 2002.

Noul comandant al CSA Steaua va fi numit de ministrul Apararii, in vara acestui an. In acest moment, interimatul este asigurat de Cristian Petrea, care l-a inlocuit pe George Boroi, plecat la COSR.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Florin Talpan comandant CSA Steaua, #Florin Talpan Steau , #stiri Steaua