Grigoras, despre venirea la Steaua

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 11:25
2333 citiri
Grigoras, despre venirea la Steaua

Petre Grigoras, unul dintre tehnicienii nominalizati de Gigi Becali ca posibil inlocuitor pentru Ilie Stan, a vorbit despre eventuala preluare a gruparii "ros-albastre".

Actualul antrenor al Pandurilor a declarat ca nu a primit nicio oferta de la Becali pana acum si, in cazul in care ii vor fi solicitate serviciile, va analiza cu atentie propunerea Stelei.

"In momentul de fata, nu ma intereseaza nici Steaua, nici o alta echipa. Pana la pauza de iarna, nu discut cu niciun club. Poate ca la iarna o sa-l sun eu pe domnul Gigi Becali, sa-i urez sarbatori fericite! Vad si eu ca se tot vehiculeaza ca as fi dorit la Steaua, dar, pana acum, n-am primit nicio oferta, asa ca nu ma gandesc decat la echipa mea.

Daca primesc vreo propunere de la Steaua, nu spun ca as refuza, dar as analiza foarte serios inainte sa dau un raspuns. Sunt doua tipuri de antrenori care se duc la Steaua, unii care cred cu adevarat ca pot realiza ceva si altii care vor doar sa-si imbunatateasca CV-ul. Eu nu fac parte din aceasta ultima categorie. Nu vreau doar sa trec Steaua in CV.", a spus Petre Grigoras in editia tiparita a Evenimentului Zilei.

In afara de Grigoras, pe lista lui Gigi Becali se mai afla Ionut Badea si italianul Cristiano Bergodi.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Petre Grigoras, #Grigoras antrenor Steaua, #Gigi Becali , #stiri Steaua